Danes so se mi uresničile spet ene sanj... Dolgoletnih...
Od prve sličice, ko je bil Audi TT predstavljen kot prototip v Ženevi, sem bila (in še sem

) zaljubljena v ta okrogli avtomobilček.
Prejšnji petek sem (malo za šalo, malo zares) na parih forumih odprla topic "Prošnja", v katerem sem prosila morebitnega lastnika in uporabnika dotičnega foruma, za testno vožnjo.
Ljudi, ki so to prebrali, je bilo ogromno. Možnosti pa...
Vendar se je našel Nekdo! In danes sem doživela adrenalina polno vožnjo z najbolj okroglim in najlepšim avtomobilom, kar jih je kdaj zapazilo moje oko!
Predelan TT cabrio (roadster), spuščen, dirkalno ogrodje, spojlerčki,... Krasen. Čudovit. Popoln!
Vožnja po avtocesti brez strehe, nekaj zvezdic na nebu, hitrost čez 200 km/uro... Veter, svoboda,... Užitek!
Sanje sem doživela v polnosti, ko sva se ustavila na parkirišču. OK, sem si mislila, verjetno bo obrnil in greva nazaj. NE!
Za volan sem se usedla jaz... 240 konjičkov pod pokrovom... Ufff... Potolažilo me je dejstvo, da je avto kasko zavarovan.

Speljavanje prvič ni bilo ravno "uspešno", kajti obrati so se malček prehitro bližali rdečemu polju...

Potem pa poslušanje motorja, ki je predel kot mucek... Krasno!
Vožnja je minila brez posledic in pretresov. Avto je ostal cel. Po končani vožnji... še popolnejši, kot je bil prej le na pogled!
Hvala Ti, M., uresničil si mi sanje!
Cmoka

,
Suzana