Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 
(Read 16490 times)
Natalija
1
*

Kamnik
Re: It na pivicko in debatirat...
Reply #15 - 04.07.2002 at 10:20:36

Nadvse spoštovani Jon_Doe, jaz sem ZA! Torej....samo folk je treba še zagret in pomoje ne bo težava. sej tule na tem forumu ni nobnih prestrašenih ljudekov, ki bi se bali svoje sence, da ne rečem drugih ljudi.
Lahko pa obljubim da pivo ni obezno:))))))

Čaubau
Back to top

IP Logged

Susi13
4

***...ujeta v večnost
minljivega trenutka...***

Medvode
Reply #16 - 04.07.2002 at 10:40:58

Evo, John_Doe, ratuje ti! Smiley Bravo!  Cheesy

Jaz se tudi javim za kako ponovitev... Z manj firbci, kaj meniš? Wink Hahahaha...

Čudovitih trenutkov obilo!

Suzana
Back to top

*...Trenutek...*
WWW WWW Susi13 fonci99@yahoo.com  
IP Logged

John_Doe
5

Ljubljana
Reply #17 - 04.07.2002 at 11:04:54

Susi13 wrote on 04.07.2002 at 10:40:58:
Jaz se tudi javim za kako ponovitev... Z manj firbci, kaj meniš? Wink Hahahaha...

Čudovitih trenutkov obilo!

Ni problema. Obljubim, da v postli ne bom kadil.
Bom pa poskrbel, da bo obilo cudovitih trenutkov, ja. Wink
Sam, bi blo faj, da bi blo to pr teb, ker pr men bi bla v postli mal guzva...  Grin
Back to top

IP Logged

Susi13
4

***...ujeta v večnost

Medvode
Reply #18 - 04.07.2002 at 12:14:55

Moram najprej posteljo zamenjati... Da se ne bo treba preveč stiskati! Wink Hahahahaha...

Kajenje v postelji je pa ob "posebnih" priložnostih dovoljeno... Wink Smiley

Suzana
Back to top

*...Trenutek...*
IP Logged

John_Doe
5

Ljubljana
Reply #19 - 04.07.2002 at 12:25:58

Eee.... kako nej pa pol pride do obilo cudovitih trenutkov, ce ne bo stiskanja?

Kajenje.. hehe, kako fletno dvoumna beseda.. no, v obeh pogledih ne bom kadil, ti pa v obeh pogledih zaradi mene komot.. Smiley
Back to top

IP Logged

Susi13
4

***...ujeta v večnost

Medvode
Reply #20 - 04.07.2002 at 13:06:09

Shocked

Roll Eyes

Grin

...hahahaha...

Suzana
Back to top

*...Trenutek...*
IP Logged

Andres
5

Reply #21 - 04.07.2002 at 14:20:23

Quote:
Andres.
Kako si mogu rect kej tazga?
Jest sem tvoj post poasociiral tko, da ces, da jest spijem en pir, pa se mi pol susi prikaze in pol pisem take grdobije!  
Sej ves, da je bil le hec in kako bi lahko tako prijetni in simpaticni deklici (z lepim nasmeskom) priredil taksno dvigovanje pritiska?
Jest tega ne bi bil zmozen.
Pa ti?  

NI problem  John.  Ja ja, vem, da je bil vse to tudi hec, zato sem  ti v hecu tudi reply vrnil.

Tudi sam se nisem bil  v zaporu, pa zenske me se niso mlatle pa vse nasteto je isto kot pri tebi, razen da ti pir pijes, jaz pa ne in seveda ti si porocen, jaz pa ne Grin.

Sam a ves, mam pa jaz malo boljse navade kot ti.  V postelji  ne kadim. Nikoli.  Bos ob priliki, cez cas vprasal Suzi..   Wink

Andres
Back to top

IP Logged

John_Doe
5

Ljubljana
Reply #22 - 04.07.2002 at 14:26:01

Andres! My man!

Sej vem, da je bil hec... sam sem se mal bogega naredu (sej dost se mi ni treba) .. hehe... Smiley

Hehe... od ket pa teb, da jest v posli kadim?
Ne bom pa naso Suzanco prou nic spraseval.. ti kr verjamem na besedo, a prav? Grin

Ti, dej ti men povej, a kej v SLO prides letos?
Vseri smo neki debatiral, da nimas glih namena. Kaj pa ce bi zbral par dinijev in naredimo eno tako fajn festico?
Mmmm ?? Bi slo to, kaj pravis? Mal cevapov, pa kaka dobra solatka.. vse domace - z dezele! Hehe... Aja, najbrz ne poznas reklame, no sej je vseeno.
lahko bi se zmenil za kak piknik.. tak dvo-dnevni, a?
Te ze kej mika? Smiley

Uzivej se dalje...
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #23 - 04.07.2002 at 19:01:24

John_Doe wrote on 04.07.2002 at 14:26:01:
Vseri smo neki debatiral, da nimas glih namena. Kaj pa ce bi zbral par dinijev in naredimo eno tako fajn festico?
Mmmm ?? Bi slo to, kaj pravis? Mal cevapov, pa kaka dobra solatka.. vse domace - z dezele! Hehe... Aja, najbrz ne poznas reklame, no sej je vseeno.
Te ze kej mika? Smiley

Uzivej se dalje...

John. Dinije zbiram in zbiram in zbral sem in zato bo prisel v Slovenijo.. Super kajneda!!!   Grin

Andres
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #24 - 04.07.2002 at 19:25:19

Quote:
Te ze kej mika?  

Uzivej se dalje...

Grin Grin  Ha ha ha.... IN zato bo prisel v Slovenijo moj sin. Tocno cez en teden.  Pa saj, ce si kje okrog Kranja doma ga lahko sladoled castis.  http://nenavadno.com/mihi%20pri%20predsedniku.JPG
Za mene pa ne vem. Kje si bil pa lani,  predlani in vsa leta razen 92 in 99 ??  Jebi ga prevec na piru sedis pa premalo na piknike hodis.  
No saj, ko bom prisel v Slovenijo proti pikniku nimam nic, samo zeno se s seboj pripelji, da jo bomo malo premerili. Z ocmi seveda:)..  A ona tudi kadi Grin Grin?

Andres
Back to top

IP Logged

John_Doe
5

Ljubljana
Reply #25 - 05.07.2002 at 07:50:54

Tvoj sinek pol pride v SLO?
Ti ne?
Skoda...
Slikco sem pogledal in vidim, da je ze pravi korenjak...
Kar se pa okolice Kranja tice, ti pa lahko povem, da ze dolgo nisem haral. Nimam nobenega domotozja in navezanosti na rojstni kraj. Rojen sem namrec v Kranju in do konca osnovne sole sem bival v njem, pol pa gasa v Lj. Matr, so bli tisto takrat eni fajn cajti!

Kje sem kej hodil prejsnja leta?
Kaj ti jest vem.... povsod me je blo dost. Predvsem pa nisem vedel za ta forum in posledicno se tud nisem mogel udelezit vseh vasih piknikov in zurkic... in tuki moje sedenje na pivu nima nobene veze. Smiley Klinc najbrz smo se pa kdaj clo za kak plac za piknik kregal, ko sem z naso bando hotu kje cevape obracat... kaj pa ves? Smiley

No, ce prides v SLO bos najbrz kej prej javil, da se lahko kej zmenmo. Seveda pripeljem s sabo najbrz tudi zeno in hcerko. Ti dej pa sina, da moja mala spozna potencjalnega zenina... Grin
Kar se tice merjenja - komot. Nisem noben ljubosumen posesivnez.. hehe... tko, da sploh ni frke. A ce kadi? Tobacnih izdelkov ne.... ostalo je pa ze intima. Wink

Uzivej se naprej!
Back to top

IP Logged

Andres
5

Reply #26 - 05.07.2002 at 14:10:47

John!

A ti si tudi Kranjcan?  Samo, ker si se totalno odrezal od rodnega mesta te v kranjsko forumsko  kosarkarsko ekipo ne vzamemo.

Aha za nevesto zenina isces?  A ves kako gre to pri meni.  
Tisto  da  jabolko ne pade dalec od drevesa poznas kajneda?   No vidis. Bom moral tvojo zeno malo bolje spoznat preden se bom  naprej za sina pogajal. Ampak ves, jaz mam Rolce Royca.  Ti pa tudi upam.

Kva je to cool, ce mas dve tak dobre masine. Samo takoj en problem nastane. Ena mora biti v garazi.  Moj sin ne verjamem da bo Grin Grin Grin

No ja, ce bom pa kaj okoli hodil, to vseeno sporocim.

Andres
Back to top

IP Logged

A.
Ex Member

Reply #27 - 05.07.2002 at 20:51:05

evo pa pogeljmo kdaj bi se lahko dobil jon predlagi datum...
Back to top

IP Logged

John_Doe
5

Ljubljana
Reply #28 - 08.07.2002 at 09:15:35

Andres... hehe, a rols rojsa mas?
Jest mam ficota in je prou lepo garaziran.. aja.. o otrocih govoriva, sem mislu, da o najinih pimpldragonarjih.. Smiley

Mal heca more bit. Drgac pa komot lahko mojo zeno, sam bos mogu pridt v SLO, ker mi trije namo gor lazl. Da bi sla pa sam zena do tebe, tud ne bi blo problem, sam klinc, jest nimam tamale nikamor na kako pipo za prklopt. Po flasi pa noce jest. Smiley

Kosarka? Kva je ze to? Hehe... jest sme antitalent za sport. Baje je zoga okrogla, baje, ne bom trdil... Smiley

A.

A da nej datum predlagam?
Jest sem kokr tolk flexibilen in bom reku, da mam cajt vsak dan popoldan med delovniki do 19.7. Pac, nekak mi bolj odgovarja med tednom in ce mene vprasate, so to srede al pa cetrtki - pa tud kam delec se ne vozim rad, ker pol pivo in polcaji ne grejo ne vem kolk fajn skup.
Dejansko, ce mate to al pa nasledno sredo kej cajta, se komot dobimo na kekem drinku.
Povejte, kdaj ma kdo cajt, pa bomo uskladil termine. Simpl. Smiley
Back to top

IP Logged

Natalija
1
*

Kamnik
Reply #29 - 10.07.2002 at 11:02:48

Jaz imeti čas vedno!!!
En mini problemček je samo v tem, da se prej kot okoli 21:30 ali 22 ne bom mogla oglasit, ker pač delam.
Ampak po izkušnjah sodeč sploh ne bo panike glede tega. JohnDoe bo pa itak tak cukrček pa sporočil kej se nahajate v primeru da boste destinacijo spremenili:)

Čaubau
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4