Valentina.. hehe... oladi me lahko samo mrzu pir al pa frigidna zenska... sam ne vem zakaj sem jest bolj nagnjen k prvi varjanti, kot drugi.
No, kar se pijandure tice, ti samo povem, da ne bom nic zameril pa ce so ti pijandure vsec al pa ne... HEhe... Sam povem ti, da sem odprt za vsako okarakteriziranje in da ne kompliciram okol tega.
Ja, otroc so res lustni... kaj pol od njih rata je tolk siroko odprta tema, da bi se lahko zadebatiral dolgo v noc. Kaj je ratal od mene pa ne bom komentiral... pust se presenetit.
Andres me je ze prekrstilv John Downa hehe... tud uredu. To me je kuj asociiral na prav simpaticno potovanje po Down Under in na par prekrasnih vecerov ob pivu... sam kaj ko je njihov pir okusen le ko ga pijes. Drug dan pa vrtajo v glavi, kot v kamnolomu. Cudno, res.
Hja, da bi glih tresu pivo za pivom, nikamor ne pridem. Sem pa vesel dobrodoslice in se bom potrudil, da vam sem ter tja s kakim svojim postom mal zmesam strene, pozenem vroco kri po zilah in koga mal razhudim. Vcasih nalasc, vcasih pa cist tko po nedolzni poti.
Pa brez zamere... Velja?