Se enkrat se zahvaljujem vsem za cestitke. Dan mi je minil kar lepo, priznam. Kot receno, dobil sem novo stranko, potem sem sel domov na kavo in nekaj malega pojest, nakar sem se odlocil, da grem ven iz mesta na nek hrib palcke gledat.

No, kakih 15 kilometrov voznje me je cakalo. Prisel sem na hirb kjer je precej pihalo in nad mano je dvakrat priletel galeb in vedno je v vsini oddajal iste zvoke . Poskusal sem ga razumeti, ce morda le meni kaj ne govori. Po treh minutah je pripeljal s seboj se dva galeba krozili so iz daljave okrog mene, nakar se je tisti prvi spustil kot kamikaza nekako tri metre nad mojo glavo in spet obrnil smer proti visinam.
Jebi ga, to razumem, kot da se moram se tja vrniti. Samo kaj, ko na tej visini precej piha. No, cez vikend grem s hcerko, morda pride(jo) isti galeb(i).
In seveda. Tam so bili tudi palcki, kanjon s potokom, skratka, kot bi usel s civilizacije. Na drugi strani sicer piha manj, ravno tako potocek, zato bom naslednjic kar tam cakal galebe.
In kdaj se je civilizacija spet zacela? V trenutku, ko sem dobil sms. Oh. Nokia conecting people??

???
Andres