Devi wrote on 28.04.2002 at 11:40:57:Par dni nazaj sem koncno dobila svojo razlago karmicnega horoskopa. Med drugim pa je v njem pisalo, da sem bila verjetno v enem od prejsnjih zivljenj ucitelj na Atlantidi.

Zares me zanima, kako je mogoče biti tako naiven, da človek verjame horoskopu. Kaj praviš, Devi?
Quote:Zdaj me je horoskop spravil k razmisljanju, na kaki osnovi lahko nekomu dolocijo, da prihajajo dolocene njegove moci ali sposobnosti z Atlantide. Torej vejo nekaj o tem? Oz ocitno so na nek nacin raziskali precej preteklosti, da lahko govorijo, kar govorijo in obstajajo tudi neke informacije o tej preteklosti, na katero se sklicujejo.
Veste kaj o tem?
Pa tudi vase mnenje me zanima, ceprav cisto splosno.

Nič ne določijo. Sfantazirajo. Za poizkus sem njega dni sfantaziral par horoskopov, pa so bili prav lični. Vendar sem jih potem uničil, da nebi našli kakšne nedolžne žrtve, ki bi mojim fantazijam verjela.

To, da so na nek način raziskali preteklost, he, to bi utegnilo biti res. Navsezadnje se ljudje ukvarjamo z vsemogočim. In ko preteklost majčkeno ponjuhamo, zlahka pomislimo, da so tudi tedaj bili učitelji.
Gre pa pri kvazi informacijah o preteklosti za poizkuse regresije, ki se je pa ne da meriti in je ni mogoče dokazati. Znanja iz regresije so tipična za miselne konstrukte žive fantazije, ki jih poznamo prav vsi normalni ljudje.
Sploh pa ideja o reinkarnaciji, ta ti je šele cvetka za ponort. Le kdo še v to verjame?