Quote:Devi, se spomniš kako je Shirley M. v Caminu lepo podoživela življenje v Lemuriji (pa duša dvojčica in to..) Po tem tudi jaz hrepenim.. Mi je blo ful fajn, da nisem edina, ki bluzim o tem
Kaj pa je povedla? Vidve sta to gledale?
Civilizacije bogov naj bi šle tako nekako... Mu--Hiperboreja--Lemurija--Atlantida...
Ena bolj neverjetna kot druga.. Ve kdo, kje bi se našli kakšni bolj konkretni podatke o njih, ker na netu je toliko klobasanja, da nimam niti časa poiskat kaj "vrednega"..
Priporočam Riplove obnove "skritih knjig", je dosti tudi o teh civilizacijah napisanih iz ene lepe perspektive.. Naslov se mi zdi da je "Zvezdna magija" ali pa je v "Ognjena zvezda"-i...
Quote:Strokovnjaki predvidevajo, da so na območju Atlantide nove nepoznane oblike življenja, s pomočjo katerih bi lahko bolje razumeli izvor življenja na Zemlji in drugih planetih.
Strokovnjaki radi rečejo vsaki malo "čudni" tvorbi na Zemlji Atlantida, da bi le čimbolj demistificirali ta pojem..
Če je ne bi Platon "slučajno" omenil bi čez Atlantido že zdavnaj naredili križ..