Mlapret!
Pozdravljen in najlepša hvala za post. Nič bat, nihče te ne bo kritiziral, ker si pač napisal, da ravno z vsem pa z nami, oziroma z večino od nas ne soglašaš. Saj bilo bi dolgčas, če bi vsi mislili enako, pa še brez napredka bi ostali.
Quote:Zanima me ali ste vsi popolnoma verjamete v to, da so izventelesne izkusnje to o cemer se govori.. visji nivoji zavesti, druge dimenzije.. Ne mislim samo IT izkusnje pac pa tudi zadeve s palcki, nezemelskimi bitji in podobni.. edino kar mi je nekak blizu je bioenergija
potem sem bral o nekem paru, ki naj bi bila nezemljana... to se mi zdi cist mem.. sej je mozno da je vec paralelnih svetov in, da lahko pride do nekaksnih presekov teh svetov..
Odgovoril ti bom tole o palčkih. So ljudje, ki palčke in druga astralna bitja vidijo. So ljudje, ki z njimi komunicirajo. Ta ozek krog pač predstavlja ali "čudake" ali pa tiste, ki svoje sposobnosti priznajo le v določenih množicah, saj le tako lahko ohranijo svoj jaz, ki bi ga ob prevečnem izpostavljanju izgubili.
V Sloveniji sem se srečal s profesorjem, ki palčke vidi, a o tem ne goori. Izdam ti še, da palčki živijo med drugim pri Motelu Medno.
Palčki in druga astralna bitja nedvomno so in veš, to verjame tudi velika množica forumovcev. Pač ne moremo mimo dejstva, da toliko in več dokazov za to je, ne moremo tudi mimo dejstva da je vsaka legenda do neke mere resnična vse preveč pa je ravno legend o palčkih. Žal je tako, da se vse te legende in celo resnične pravljice zgubijo v tako imenovanem "civiliziranem svet" zato nam ostano kot opora le še kakšno indijansko ali afriško pleme, ki pač ni naslonjeno na univerzitetne trditve in dognanja.
Potovanje po astralu. Ja, nekateri forumovci pridejo tudi k meni, jaz jih čutim kar potrdijo le še z smsom ali emailom. Ravno to sem napisal že pred leti in takrat je šlo za medplanetarni sestanek na astralnem nivoju.
http://www.nenavadno.com/ufomeet.html Saj vem Mlampret, skeptično se sliši, toda predstavnica, oziroma ena od predstavnic za planet Zemlja s katero sem govoril podobnih trditev nebi metala v javnost če nebi bile resnične. Pač je preveč poznana in priznana, da bi s tem blatila svoje ime. Več kot to. Nekoč smo jo poklicali v Kranj. Takrat je tekla tema ravno o tem kar sedaj ti sprašuješ. Ženska je prišla v kafič, prisotni pa so to zaznali kot nekakšen mraz po telesu.
Ravno tako sem tisto o paru iz vesolja napisal tudi jaz.
http://www.nenavadno.com/lexa.html Poglej kako je bilo takrat. Jaz sem v bistvu iskal potrditev, da je bil Kramberger umorjen politično in hotel sem to izvedeti od njega samega. Tako sem opravil nek drug pogovor z medijko in ko je bilo intervjuja konec sva le še klepetala. Med drugim sem jo vprašal po vesoljcih. Naštela je dva ki sem ju ovrgel, pustil pa sem par in ju pridno obiskoval celih šest mesecev. Vsakič sem si nabral za stopnico več izjav in bolj ko smo se pogovarjali bliže sem bil temu, da čisto navadna človečka pa vseeno nista. Po šestih mesecih sem moškega, vprašal. " In kaj ste bili vi prejšnje življenje?" Z ženo sta se spogledala, in odgovor je bil, da je bil on Indijanec. Ok nič zato, beseda je dala besedo, nakar sem le rekel. "Dajmo se nehat vrtet okrog vrele kaše. Odkod sta vidva prišla, to me zanima?" Pri njiju sem v tem času dobil precej veliko zaupanje, a vseeno se je moralo zgoditi, da se je žena po tistem zagovorila in rekla, da s planeta Lexa 30.
In vidiš Mlampret. Pred kratkim se mi je v knjigo gostov vpisala neka ženska, dekle, pojmam nimam. Takšen je bil njen vpis.
DO ZDAJ NISEM VEDELA OD KOD MOJE IME,LEXANIA,SICER JE MOJE IME,KI ME KLIČEJO V ŠOLI DRUGAČNO,OBIČAJNO.TO JE MOJE ROJSTNO IME,KI SO MI GA STARŠI PO TEH ODKRITJIH PRIKRILI?POTEM STA MI KONČNO PRIZNALA!HUMAN ALIEN
Danes po tolikem času sem izvedel, da se v določenem krogu šepeta, da sta oba neke vrste medija. Oba se držita za sebe, nočeta pa biti imenovana, kot nočeta nobene publicitete. Za njiju lahko izve samo ena oseba in to je urednica Aure kjer je bil članek tudi objavljen. Za vsakega drugega bi moral k njima in ju prosil za dovoljenje, če bi se kdo hotel z njima sestati v zvezi z vesoljstvom. In še nekaj Mlampret. Edini na svetu sem, ki je z njima naredil intervju te vrste. Odločil sem se tudi, da bo ta članek za vedno ostal le v slovenskem jeziku, skratka prevoda ni, dostopen je le tistim ki znajo slovensko in "najbolj potrpežljivim Čehom"
Še vedno se vračam k njima, še vedno klepetamo medsebojno in še nikoli nisem pomislil, da sem se zmotil. Tudi hčerka je te sorte, a žal enako trda za pogovor kot oče. A vendarle. Še bom z njima govoril in mogoče mi kdaj ponudita več kot le odkod sta.
Sicer pa, skeptik boš ostal, napisal sem ti le povratno informacijo iz prve roke. Tak svet pač je in jaz sem se nanj že navadil.
Andres