Dobro, bom povedala, kako je bilo takrat pred dvemi leti in pol... Tok dogodkov, ki jih nisem mogla obiti, preslišati, in sem rekla JA..., grem, da enkrat vidim, občutek je bil, da je ta ženska, o kateri govorijo PRAVA... In sem šla. Bila sem vznemirjena, imela sem mejno tempe

raturo, in ona mi je to takoj povedala. Povedala mi je VSE o MENI, ampak res vse, prvič v življenju sem sploh dobila vpogled v sebe, logično, da si je pridobila moje zaupanje..., med drugim je v nepovezanem pogovoru zaznala tudi mojo prihodnost - PAZI - you see - tukaj pa je pomembno, kaj boš TI s tem naredil. Res je, da se je zgodilo natančno tako, pa vendar ?, in res res je, da sem vzela to napoved nekako z rezervo, pozabila sem nanjo - in BUM! Ha, in potem je prišel na vrsto moj ego, ki je v svoji neumnosti mislil, da lahko delam karkoli, saj je itak usojeno. Napaka. Wrong. In potem ... bolj ali manj zavestno do tistega 'bum', ki to več ni tako... Ali se sploh lahko zavemo, kdo ? kreator..., pravzaprav ali je sploh pomembno? Polagamo svojo moč drugim v oblast, da bi zvedeli, da je v nas... da smo MI tisti, ki najbolj jasno vidimo. Pa saj ni tako strašno važno..., če imaš občutek, če boš začutil, da je to to, pa pojdi. Meni je včasih žal. Pa kaj čem. Vedi, da je vse v tebi, nekdo lahko to vidi, glej, da boš to na prvem mestu TI.