MIKE
5

Sonce :)
Ljubljana
Moja izkušnja: Osebno sem zelo skeptičen, do zdravilnih kamnov, kozarcev, raznih polj in ne vem česa vse. Mogoče sem v tej smeri čutenja takih energij še zelo zaprt ali pa zablokiran. Ne vem. V bistvu bom priznal sem zelo, zelo skeptičen. Mi ni pomoči. In včasih se takim prodajnim trikom samo nasmehnem. Naj mi oproste energije, ki se pretakajo v teh stvareh.
Moj razum je bolj usmerjen v razlago, ki pravi, da ima vsak predmet svojo energijo, še bolj enostavno.
Človek ki mu natupiraš verjetje, v nek predmet, bo pač AVTOSUGESTIVNO, to sprejel in bo resnično ta predmet njemu izžareval pozitivno energijo. Mene, do zdej na žalost ni nobena taka energija zadela. Če me je, me je zaradi lastnega verjetja. Sem nekaj časa zaupal enemu kamenčku, je delovalo, ko pa sem si rekel vsak kamenček na tem svetu je božji, delujejo vsi. Ker jih sprejemam take kot so. Ne vem kako lahko nekdo obsodi kamenček, da je pozitiven ali negativen. Kamen je kamen.
Vzorec, ki si ga pa človeški um, zgradi v svoji glavi pa je zmožen iz zrna peska priklicat hudiča.
Tko si jest to razlagam. Kaj morem.
|