Po pravici povedano mi je bela magija ljubša...
Sam s tem ko priznavam belo magijo moram priznati še črno... in da ne bo pomote...
ENA ALI DRUGA STA LAHKO DOBRE ALI SLABE... nikjer ne piše da je bela magija samo dobra in da je črna magija nujno zlo...
... govorim o JING-JANGu, o dualnosti, ki to sploh ni....in fora boga vs. hudiča je v tem da ima hudič prednost, saj je vse KAO slabo povezano z njim pa se noben ne vpraša kdo ima od tega korist....(cerkev, vlada, bodidovolj)
Ko enkrat za vselej ozavestiš dobro vs. slabo in ta dva pojma zamenjaš za akcijo in reakcijo....kjer niti akcija niti reakcija nimata priduha o kakršnikoli lastnostih kot so dobro, slabo, grdo, čudovito, najboljše, najslabše, strašno... potem te bo vedno manj in manj strah...
Kot je rekel comp da sta demon&strah v tesni povezavi...
Torej če vas je strah demonov se vprašajte ZAKAJ... dokler ne dobite odgovora....men se zdi najlažje to storiti, ko si sam in zapreš oči....torej brez vpliva okolice
glede tvojega posta "nemogoče" pa lahko rečem sam...če je to vse res... potem je edini način ozaveščanje = meditacija in ozemljitev...
herby - jest ne ignoriram demonov al pa svojih nagnjen k uničevanju kot sam imenujem ta pojem temveč se bojujem z njim v zato posebej prirejenih računalniških igricah

kako?
korak za korakom
herby - če so demoni tako resnični kot smo mi, potem je edini način da je to res - da smo mi demoni.
Vprašanje zate se glasi ali se bojiš sebe, če VEŠ da si TUDI demon oz., da si nagnjen k uničevanju?
Glej cerkev pravi o dobrem in slabem. Dobro je BOG in slabo je HUDIČ...
Mi pa smo to malo še zakomplicirali in rekli bog je DOBER in hudič je SLAB...
Ker ne obstaja nobena alternativa tem dvem pojmom, ki itak zajemata vse se moraš pač odločiti za eno možnost...največja prevara je ravno v tem, ker takoj ko se odločiš za eno stran izgubiš celoto, izgubiš sebe in dobiš strah (juhuhu bruhuhuhu) dobiš um, ki misli da si in misli in misli in misli - ve pa ne