Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Page Index Toggle Pages: 1
(Read 2213 times)
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13558
The Land of YaBB
REŠEVANJE VDOVE GRACE
19.12.2001 at 10:13:40
 
Nigel Cole

REŠEVANJE VDOVE GRACE
(SAVING GRACE)

V glavnih vlogah: Brenda Blethyn, Craig Ferguson in 150 sadik marihuane
Žanr: komedija
Dolžina: 94'
Zvok: Dolby Digital
Jezik: Angleški
Produkcija: Velika Britanija
Distribucija: 20 Century Fox (VB), New Line (ZDA), UGC Fox (F)

Grace Trevethan živi varno življenje. V odmaknjenosti svoje cornwallske vile goji orhideje in prireja čajanke. Dokler se nekega dne njen svet ne poruši. Njen mož John se pri skoku s padalom tragično ponesreči, Grace pa se mora zopet postaviti na noge. Odkrije nekaj neprijetnih resnic. Ne samo, da ji je bil John nezvest, tudi njune denarne zadeve je zapustil v katastrofalnem stanju. Grace ugotovi, da bo svojo ljubo hišo obdržala samo, če bo zaslužila denar, delala pa ni nikoli v življenju.
In ko se že zdi, da slabše ne more biti, jo doleti nova težava. Moževi finančni posli v londonskem Cittyju so ustvarili velikanske izgube, ki jih mora Grace odplačati.Hitro mora priti do zaslužka. Toda zaslužiti kup denarja v tako kratkem času je skorajda nemogoče. Denar vendar ne raste na drevesu ali pa? Matthew, njen vrtnar in kadilec marihuane, se zaveda, da bo ostal brez dela, če Grace izgubi hišo. Skupaj skujeta prebrisan načrt, ki se je porodil iz obupa. Grace, vrhunska gojiteljica orhidej, z Matthewovo pomočjo sklene, da bo svoj razkošni rastlinjak spremenila v plantažo marihuane. Vaščani jo takoj spregledajo, celo ženski institut kaže nevarno zanimanje za vsebino Graceinega rastlinjaka. A to je vendarle Cornwall, tukajšnji prebivalci pa se ponašajo s svojo tihotapsko tradicijo in neupoštevanjem zakona. In tako vaščani Port Liaca sklenejo pomagati Grace na vse mogoče načine.

Ali je vrtnarjenje in tihotapljenje mogoče spremeniti v denar? Obupni časi zahtevajo tvegana dejanja. Grace Trevethan, zgledna, zanesljiva članica skupnosti in ženskega instituta, se prelevi v razpečevalko mamil. Pustolovščina v londonskem podzemlju bo spremenila življenje in pustila daljnosežne posledice ne le njej, temveč celotni vasi. Postavljen v prekrasno prizorišče cornwallske obale je film Reševanje vdove Grace zgodba o duhovnem osvobajanju ženske, ki jo podpirajo in ji pomagajo ekscentrične osebe, med katerimi živi.


**************

modeli na www.konoplja.org

imajo nagradno igro, za karte, če koga zanima, evo linka:
http://www.konoplja.org/Konoplja/Umetnost/resevanje%2Bgrace.htm

(inside info, danes je predstava - ob 21:00 - kart je pa še 10, se mi zdi ... za ljubljano to govorim ... pohitite da se nasmejite Smiley )
Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13558
The Land of YaBB
Re: REŠEVANJE VDOVE GRACE
Reply #1 - 19.12.2001 at 10:50:01
 
ahhh
jebiga samo do enajstih so zbirali prijave, tko da ...
Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1