Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 9441 times)
kukica
1
*

:)
Ljubljana
Re: tresenje
Reply #15 - 17.12.2004 at 17:45:42

Zdravo Herbi!

Jest mam tudi probleme s tresenjem, pa me zanima, ce sis si v teh letih ze kaj pomagal in kako?
Back to top

Smiley Kukica Smiley

IP Logged

soncica
Guest

Reply #16 - 19.12.2004 at 13:23:46

Ce je tresenje posledica strahov, moras najt notranjo moc in bo vse prenehalo!

Ce pa se cutis mocna in te nic ne obremenjuje, pa ne bi bil odvec pogovor z zdravnikom.
Back to top

IP Logged

soncica
Guest

Reply #17 - 19.12.2004 at 13:31:15

Julija, pisi mi na email.
Back to top

IP Logged

Gandalf
1
*

Ljubljana
Reply #18 - 24.12.2004 at 00:03:58

Preglej sojo psiho neki ne štima, al pa maš kej narobe fizično z živcem v roki.

Če bi bla prevelka občutljivost zarad energije kot je nekdo omenu, bi to povsej verjetnosti vedela,  Wink

Glede na to, da neveš kaj je, bo najverjetneje tvoja psiha, preglej stresne dogodke v tvojem življenju ter kateri se ponavljajo
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

kukica
1
*

Ljubljana
Reply #19 - 24.12.2004 at 12:14:45

To bo ze drzal, da je psiha.   Strah predvsem. Ampak problem je , da ne vem pred
im in ga ne morem nadzorovat. saj hodim sedaj na ena skupinska zdravljenja, ki mi kar pomagajo, a pot je se dolga.
Back to top

Smiley Kukica Smiley

IP Logged

soncica
1
*

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #20 - 24.12.2004 at 12:55:39

Ciao Kukica,

ja morala bos pogledat vase, v otrostvo, odrascanje, kaj je tisto , kar te muci. Ob kaki priloznosti se ti tresejo roke, vedno ali samo v javnosti. Skupinska zdravljenja so super, posebej ce ti pomaga.

Lepo se imej.
Back to top

IP Logged

kukica
1
*

Ljubljana
Reply #21 - 24.12.2004 at 13:16:06

Ja Soncica saj vem. Se trudim, ampak pot je se dolga. Se pa zadnje case boljse pocutim in tudi manjkrat me napade strah.

Sij se naprej!
Back to top

Smiley Kukica Smiley

IP Logged

Gandalf
1
*

Ljubljana
Reply #22 - 28.12.2004 at 09:36:27

Priporočam da vsakokrat ko te napade strah, zadevo analiziraš... Na začetku bo težko... čez nekaj časa se bojo možgani navadili na vzorec iskanja odgovorov in te nebo več strah...

Enostavno ugotavljaj:
Česa me je strah
Kaj je strah povzročilo
Zakaj se po dobljeni informaciji ne umirim
Zakaj se to ponavlja

ZA vsak primer si probaj sestaviti še en kupček vprašanj.

Če ne drugega ti bodo ta in podobna vprašanja pomagala da v kriiznih situacijah ne otrpneš ampak začneš raševati (vsaj sebe) problem
Back to top

WWW WWW  
IP Logged

Magla
adm

domišlija je pomembnejša
od znanja-Albert Einsten

SLO
Reply #23 - 31.12.2004 at 16:09:27

Gandalf wrote on 28.12.2004 at 09:36:27:
Priporočam da vsakokrat ko te napade strah, zadevo analiziraš... Na začetku bo težko... čez nekaj časa se bojo možgani navadili na vzorec iskanja odgovorov in te nebo več strah...

Enostavno ugotavljaj:
Česa me je strah
Kaj je strah povzročilo
Zakaj se po dobljeni informaciji ne umirim
Zakaj se to ponavlja

ZA vsak primer si probaj sestaviti še en kupček vprašanj.

Če ne drugega ti bodo ta in podobna vprašanja pomagala da v kriiznih situacijah ne otrpneš ampak začneš raševati (vsaj sebe) problem

z vsem spoštovanjem kar ga premorem prosim ne uporabljaj zgornja vprašanja...poizkusi raje

Kaj je v tem strahu dobrega
Kako lahko ta strah izkoristim v moje najvišje dobro
Kaj lahko storim v trenutku ko se strah pojavi da ga nadomestim z užitkom in veseljem ter strastjo

Kako se lahko najhitreje in  najbolj učinkovito umirim, če bi si to dovolil?
Kaj moram storiti in misliti da bom zaupal vase in strah spremenil v svojega prijatelja?

fora je da zgornja vprašanja od gandalfa so ta prava sam vseeno se po njih ne boš počutil/la bolje... in se boš vedno spominjala samo na negativnost tistega sporočila... ne pa celote...

strah pa je samo klic dejanjem  -  poziv h dejanju -  just do it.
Back to top

nikoli ne smemo prenehati postavljati vprašanj-radovednost ima lasten razlog za svoj obstoj- začutimo lahko le globoko spoštovanje do skrivnosti večnosti-nikdar ne izgubite svete radovednosti-Einsten

IP Logged

maxtor
3

Reply #24 - 04.02.2005 at 21:49:59

Pa dam se js en nasvet. Men se vcas zacne kaka misica vibrirat samo iz drugih razlogov (utrujenost,...). Takrat pogledam v tisto ki se trese in jo opazujem z zanimanjem. Pustim da se "strese" do konca.  Koliko ljudi pa ima to da se mu roke same tresejo. Samo glej jo in probaj pogledati kaksni obcutki te prevevajo med tem ko se ti roka trese. Nic nimas faliti. In kot je rekel moj "sosed" poglej kaj je v tem dobrega... Cheesy

Lp
Back to top

Glava nacrtuje a srce vodi in razum se sprasuje a um(visji jaz) ima odgovore

IP Logged

Pages: 1 2