Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 
(Read 7788 times)
m
5
p

Re: Jerry Springer Show
Reply #15 - 06.11.2001 at 11:34:28

Sem mislila bolj v smislu sprejemanja... cesarkoli.
Back to top

Joj kolk radi drug drugemu izdiramo iveri iz oči! Cheesy

IP Logged

beno
Guest

Reply #16 - 23.11.2001 at 12:17:58

sem gledal pa še bom ker mi še ni jasno kdo je bolj primitivn - nastopajoči, ki majo probleme pa se sploh ne zavedajo kak hudo so vkurcu, ali gledalci, ki so na koncu oddaje celi srečni, da lahko koga užalijo, ponižajo (če ga sploh še lahko bolj kot se je sam) in so po televiziji.
na koncu se vidi nivo gledalcev, vsak, ki  prepozna svoje ogledalo ga napade. zanimivo, kako so srečni, ko koga ponižajo (če je to sploh mogoče)
celotna zadeva spominja na zoo.
Back to top

IP Logged

LittleStar
Ex Member

Reply #17 - 27.11.2001 at 09:21:31

Men pa je tisto na koncu kul. Saj, če je človek čisto iskren, si marsikdaj v sebi misli, kaj takšnega o človeku; vsaj jaz imam takšne prebliske. Seveda tega ne bom rekla, ali pa pokazala, ker vem, da je pač to neki moj shit in pogosto jemljem to pač kot neko zabavnost, nek smisel za humor. In to, da lahko tako free poveš nekomu v faco, se mi zdi osvobajajoče, ker v bistvu tako nima pomena, ko enkrat izveš kdo si, in nimaš pač biti za kaj užaljen ali prizadet. Takšni kot smo, pač smo in zdi se mi, če bi ljudje recimo imeli takšno seanso 1x tedensko, bi vsi bili bolj srečni. Seveda pa je res, da to ni na nivoju neke elegance, ampak men se v življenju mnogo drugih stvari zdi bolj primitivnih kot ta njihov način.

Back to top

IP Logged

dumdumkica
1
*

Make your life like toilet
paper-long and usefull

Konjice
Reply #18 - 29.09.2002 at 16:57:45

Vsak pošten tipičen američan bo za večjo vsoto "zelencev" lepo zaigral in se osramotil pred celim svetom...kaj te je njim takega, če zaigrajo, da varajo svojo ženo s tranzvestitom? Važno, da je dnar.  Roll Eyes
Back to top

WWW WWW crushed_tear  
IP Logged

Borut
Ex Member

Reply #19 - 29.09.2002 at 23:23:09

Moj predavatelj bi to opisal kot kodiranje mišljenja ljudi s strani medija že na točki, ko si sam človek, ki gleda to oddajo, ustvarja svoje lastno mnenje o Amerikancih ( si zakodira informacijo) in ga je pripravljen izražati.

Raje zaprite TV in preberite karkoli, pa čeprav navodila za sesalec..........boljše bo.

In Slovenci to sigurno gledajo, drugače bi umaknili to iz programske sheme in umestili kaj drugega. Sedaj pa pomislite, kako lahko tisoče kilometrov oddaljen show kodira mišljenje nas oz njih, ki to gledajo tu v Sloveniji. Ljudi spreminja v ovce, v globalizatorsko ovco, katere naloga je le VSTANI - POJDI V SLUŽBO - PRIDI DOMOV IN SE VSEDI PRED TV TER SLEDI NOVIM NASVETOM O "ŽIVLJENJU" - POJDI SPAT. Aja.......PLAČUJ DAVKE IN SE NE SPRAŠUJ, KAKO SE DENAR PORABI....to sem pozabil.

Ovce in številke......to je namen takih oddaj.

Pa veselo gledanje oddaje želim vsem, ki gledate to  oddajo in iščete dodatne informacije na najdi.si in slučajno zaidete na tale forum.  

Borut
Back to top

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #20 - 03.10.2002 at 09:17:42

Meni gre pa ob gledanju te oddaje na bruhanje. Zaigrano ali ne, jaz padem v depresijo. Tako neumne štorije, toliko prizadetih ljudi. Mogoče je res del zaigran, za vse pa nisem prepričana, še posebej ker sem slišala, da so nastopajoči tudi že samomore delali po oddaji.

Strinjam se, raje grem brati navodila za sesalec (čeprav ga nimam), kot pa gledat tako primitivno oddajo.

Je pa čisto Ameriška. Folk hod tja, da se malo sprosti, nasmeji in da duška, s tem, da žali nastopajoče. Za njih je to žurka. Kaj pa za tiste, ki so gori? Pa vzamimo, da jih je la pol pravih, pol pa igralcev. Pa vseeno, če je eden na sto pravi, kako se počuti tisti?

Pa ne govorit, da se štorije, ki se dogajajo na odru v resničnem svetu ne dogajajo. Ne pozabite, to je Amerika in tam je veliko ljudi in imajo več izbire, kot pri nas. Čeprav verjamem, da tudi mi nismo nedolžne ovčke.

Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

b5
4

not all shadows are cast
by light...
Medvode
Reply #21 - 18.02.2003 at 20:32:41

Ali je to sploh mogoče Shocked Shocked
Back to top

WWW WWW b5er_svn  
IP Logged

Io
4

Ljubljana
Reply #22 - 20.02.2003 at 08:42:02

Jaz mislim in upam, da je vse to zaigrano.
Če pa ni, je pa ta oddaja na prvem mestu, ki bi jo ukinila, če bi imela to šanso! Smiley
Uničuje človeškega duha, vrednote, čustva,  nasploh ne najdem druge besede zanjo kot Totalno sranje.  Angry
Back to top

Sem kar sem...vem pa da sem del tebe
WWW WWW irenabartol  
IP Logged

Magla
adm

domišlija je pomembnejša
od znanja-Albert Einsten

SLO
Reply #23 - 20.02.2003 at 09:55:46

men je zanimiva oddaja v smislu, kaj vse je mogoče...Se mi pa zdi da če jo enkrat pogledaš v celoti  -   da je že to preveč izgube časa...
Back to top

nikoli ne smemo prenehati postavljati vprašanj-radovednost ima lasten razlog za svoj obstoj- začutimo lahko le globoko spoštovanje do skrivnosti večnosti-nikdar ne izgubite svete radovednosti-Einsten

IP Logged

Pages: 1 2