Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 
(Read 12040 times)
alenka07
2
**

I love YaBB 1G - SP1!

Re: PRIŽGITE LUČ
Reply #15 - 05.09.2002 at 19:17:20

Smiley Smiley Smiley

...še lučke bi gorele rade...

...prižgimo jih za tiste, ki bi radi delali, pa ne najdejo zaposlitve...sebi primerne...naj se jim kaj primernega posveti...

Smiley

...in konkretna želja, prošnja, vprašanje...

ali kdo more priskočiti na pomoč: zaposlitve si želi 37- letna ženska, ki ima sladkorno bolezen in zaradi tega odpoved ledvic ter hodi na dializo. Je invalidsko upokojena, a si želi delati po štiri ure. Je administrativno - upravni tehnik. Delala je v ..., a odkar je na dializi, je niso več želeli ... in so jo upokojili. Živi sama, nima družine, nima prave družbe, počuti se osamljeno, sama si išče zaposlitve - a ko pove, da hodi na dializo, se vsi pogovori končajo... Tudi računalnika, ki bi ji pomagal odpreti si vrata v svet, nima, ker si ga ne more kupiti...

...danes popoldne se mi je potožila in sem pomislila - več ljudi več ve - zakaj ne - vredno je poskusiti...

...torej, če bi kdo kaj vedel... naj, prosim, javi... hvala!

Smiley

...da prižgemo še zvezdice v očeh... Smiley Smiley Smiley

Back to top

IP Logged

Pegasos
4

Human beings are creatures
of awareness
Earth
Reply #16 - 10.10.2002 at 15:38:20

Živ!
Tud jst sem za!
Imam pa eno sporočilo, kar se tiče sveč!
Ker je veliko raznolikih sveč, med temi je tudi veliko takih, ki imajo razne dodane mešanice, vam bi rada povedala to, da je zelo pomembno, kakšne sveče prižigamo!
Jst osebno prižigam in priporočam sveče, ki so narejene iz čistega voska z dodatkom meda. Te so (takoimenovane) pravoslavne sveče, čeprav nima to nobene veze z to religijo, oziroma narejena iz medjega voska. Dobite jih na tržnici in so  zvite iz plošč meda.
Plamen čistega ali medjega voska vedno pripelje pozitivne in dobre duše, angele, ki ustrezajo plamenu in plamen je jantarjeve barve z veliko svetlečo žogo okrog.
Čeprav se sliši morda tko, vendar navadne sveče ponavadi pripeljejo napačne energije s sabo. To vem.
Pa pod nobenim pogojem ne prižigajte sveče v lončkih s pokrovom, k so drgač za na grob, ker te so namenjene le pokojnim. Držte se tega, ker je to zelo pomembna stvar.
Obvestilo pa mi pošlji na mail! Grin
Back to top

What we need to do to allow magic to get hold of us is to banish doubts from our minds. Once doubts are banished, anything is possible.&&&&The Wheel of Time

IP Logged

Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
Reply #17 - 18.10.2002 at 00:28:02

Osebci, z imenom; Shadow, saj ga poznate...a, ne..

...prižigam lučko SREČE in LJUBEZNI....

......VEDI, DA NISI SAM....... Smiley

Back to top

Your soul has WINGS.

IP Logged

Andres
5

Reply #18 - 18.10.2002 at 00:39:01

Jaz tudi prižigam svečo za vse tiste, ki so v sedanjosti prišli do skrajnosti v negativnem pomenu. Pač s svečo počakajmo kaj lepega nam bo prinesla  prihodnost.  Slednja je vsem zaznamovana boljše in zato sveče tudi koristijo.

Amdres
Back to top

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #19 - 18.10.2002 at 01:12:17

luč pride od sonca ... in sonce se je mal zaciklu ... rabi reboot ... sonce mormo dopustit, da sije na nas ... naj spet zasije ...
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

lumpy
3

akobane
vesolje
Reply #20 - 18.10.2002 at 07:30:56

gape wrote on 18.10.2002 at 01:12:17:
luč pride od sonca ... in sonce se je mal zaciklu ... rabi reboot ... sonce mormo dopustit, da sije na nas ... naj spet zasije ...

Torej-
Ne skrivajmo se v senci . . . . . . . . .

akobané

lumpy
Back to top

Pot je ena - cest pa tisočero.

IP Logged

Valentinaa
5

V iskanju svojega ORIGINALA.

Reply #21 - 18.10.2002 at 10:15:27

...

Še jaz pošiljam enga sončka, za Shadow in za vse druge, da nam bo malo posvetil v srčke! ...

Back to top

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.

IP Logged

gape
YaBB Administrator
p

I love YaBB!
The Land of YaBB
Reply #22 - 18.10.2002 at 11:55:03

Velika invokacija

Iz točke Luči v umu Boga  
naj Luč razsvetli umove ljudi.  
Naj svetloba oblije Zemljo.
Iz točke Ljubezni v srcu Boga
naj se ljubezen prelije v srca ljudi.  
Naj se Kristus vrne na Zemljo.
Iz središča, kjer je poznana Volja Boga,  
naj namen vodi majhne volje ljudi,
namen, ki ga poznajo in mu služijo Mojstri Modrosti.  
Iz središča, ki se imenuje človeški rod,
naj se izvrši načrt Ljubezni in Luči
in naj zapečati duri, za katerimi kraljuje zlo.  
Naj Luč in Ljubezen in Moč
Obnovijo načrt na Zemlji.
Back to top

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged

Pegasos
4

Human beings are creatures
of awareness
Earth
Reply #23 - 18.10.2002 at 21:33:25

Točno tko, Obnovijo načrt na Zemlji.  

Po travniku se podijo divji zaletavi vetrovi, ki s sabo odpeljejo šibkega, kot list v jeseni.
Sedaj, ko se bo zbistrilo, se bo kolo z neznansko hitrostjo odvrtelo.
Back to top

What we need to do to allow magic to get hold of us is to banish doubts from our minds. Once doubts are banished, anything is possible.&&&&The Wheel of Time

IP Logged

Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
Reply #24 - 20.10.2002 at 19:31:46

"There are TWO WAYS to SPREAD
                               the LIGH
                        To Be the candel or
                        the mirror that reflects IT!"  Kiss
Back to top

Your soul has WINGS.

IP Logged

alenka07
2
**

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #25 - 23.10.2002 at 20:00:07

Smiley Smiley Smiley

......kako lepo povedano, Star 12!!!

Kiss Kiss Kiss Kiss
Back to top

IP Logged

Amstel
5
p

Reply #26 - 23.10.2002 at 20:16:27

Prižigam eno svečko za naju.
Gori.
Back to top

Naj se zgodi, kar se mora.

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Reply #27 - 27.10.2002 at 08:59:25

Prižgana. Gori.

LP Harry
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

Karmen A
Ex Member

Reply #28 - 27.10.2002 at 23:31:15

Naše sonce še naprej  gori  Smiley - čeprav ne vidimo tega vedno 8) in odkar gori in dokler bo še  Cheesy in še na njegov dan -  na zadnjo nedeljo v vinotoku prižigam tudi jaz luč zato, da nam bo ta mesec nalival čistega vina še in še.

Protiglobalizacijsko gibanje je pravzaprav gibanje proti velikim,  korporacijam.
Verjamem, da smo globoko in neizogibno povezani; hkrati še prešibki, da bi to tudi dosegli v resnici in uresničili. Pa ne samo udejanili ampak tudi širili svoja dejanja in vrednote. Drugače ne bomo imeli možnosti za preživetje.

Karmen

Back to top

IP Logged

alenka07
2
**

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #29 - 31.10.2002 at 11:23:29

Smiley

...lučko prižigam sebi...

...Zvezda - Luč mojega Življenja sem...

...naj me ta Luč in Zavedanje tega vso "prevzame, prepoji, napolni" in mi da moči, da bom razsvetljevala Moj današnji dan...Moj Tukaj in Sedaj...

...mir in moč veje iz tega zavedanja...zavedanje in ljubezen do Mene, stvaritve Ljubezni...večne in hkrati minljive...Smiley...enkratne in neponovljive...in skrbi...kot da so odveč...manj so močne in manj trenutek obvladajoče, usužnjujoče, mene omejujoče...

...Ta Trenutek, ko si prižigam Luč za današnji dan, pa morda še za kakšen naslednji - upam, hočem, vem, da ...še za marsikakšen dan...

...Ta Trenutek je sledil solzam, ki so se usule po licih, ko so se jokale oči, ko se je umivalo srce...žalost, majhnost, nemoč, osamljenost, neizpolnjene želje, neizpolnjeni načrti, naloge, pričakovanja, ki napolnjujejo glavo s skrbmi, občutki krivde, skrito obsojanje in zamere - meni in okolici, predvsem meni...pa muzika, ki trka na trenutek tišine...trenutek, ko se odpiram sebi...Sprejemanje Sebe...?!...tele mene - tukaj in sedaj!!! hmm...

...veličastnost Trenutka se koplje v solzah, bolečini in sreči, ko Luč uspe prodreti in razsvetliti Um in Srce...takrat zaživim, začutim Ljubezen - zaslutim Tisto Eno, VseObsegajočo Ljubezen... Smiley...tudi do sebe...

...je to ponovno in ponovno Vstajenje?, ko vsakič vstanem močnejša in bolj jaz?, vsakič, ko sprejmem mene - To Mene, ki Sem - Tale Trenutek ...

...pa ... Smiley... kako noro in lepo...V tem Trenutku Sem ... vse, kar sem bila, kar sem in kar bom... Smiley...ko se bom mogla tega nepretrgoma zavedati...

...prižigam lučko sebi, naj sveti tudi Tebi, ki si z menoj delil/a Trenutek...in Hvala Ti za to!  Kiss

SmileyCrySmileyKissSmiley:)Kiss
Back to top

IP Logged

Pages: 1 2 3 4