Quote:vsak ima svojo pot tu dol in vse tehnike, ki prispevajo k uresničitvi poti so pravilne in vedimo, da so vse stvar just a game,
Tale open sorce je ena težka zadeva, sem moral še enkrat prebrat, A., v čem je štos tvoje just a game. Zgoraj sem razlagov, da lahko ukvarjanje z duhovnostjo ena intelektulna igra, če služi odstiranju tančic iz podzavestnih, v ozadju v glavnem bio-kemičnih procesov, da bi iz njih napravili ene algoritme za programje, po katerem naj bi čim bolj verodostjno funkcionirala umetna inteligenca. Tle so korporacije pa velik kapital odzad, ki svojih kod ne bo pustu v javnost dat. So nekaj poskušali doseč okrog genoma, a si s tistim, kar je v javnost dano, niti profesionalna niti laična javnost še lep čas ne bo imela kaj pomagat.
Tisti, ki se gornjo dejavnostjo res v špici pa iskreno ukvarjajo, to lahko delajo samo v enem za ekistenco varnem oz. visoko zaščitenem okolju. Biti morajo del intelektulane elite, ki se giblje v zelo ozkih/samostanskih krogih, od njih pa ma kapital al pa država eno korist, če ne jim takega varstva ne bi nudla. Si lahko brez strahu tud en intelektualno odštekanost/omejenost privoščijo, kakor jim drago.
Seveda se lahko greš tud just a game duhovni intelektualizem z enim tradicinilnimi duhvnonimi praksami kot totalen asket ali jogi, in s tem postat odvisen od beračenja oz miloščine, ampak je vpršanje, kolk časa ti bo to zneslo.
Lahko seveda tud bližnjico v duhovni svet preko psihadelikov izbreš, ampak je spet tvoj rizik, kolk časa ti bo to zneslo.
Amak to so vse igre posvečenih, tle so lahko skrivnosti hermetično zaprte in se širijo le v ožjih krogih.. Tle po mojem nima OSS kaj iskat zraven, je naravnost skregan z njim: čar igre je ravno v izolaciji od okolja, na koncu pa od šeod igralca samega.
Quote:zato so kritike mal mim in to je v open sorcu povedan, ne kritiziraj, ker je ozadje vrjeno čisto drugo, kot si zamišljaš
V tem pogledu kot sem ga zgoraj navedu, imaš, A., po mojem prav. Ampak jest OS smatram predvsem kot ene vrste samopomoč, zaščito pred nevednostjo in zlorabo. Če nekdo uporablja duhovna znanja in prakse, pa s tem zavestno ne bi želel škodit sebi, a si, ker ne pozna posledic stvari, ki ji počne, je igre konec. Če bi želel manipulirat z mano ali drugimi, ki se tega ne zavedamo, če bi se, pa si tega ne bi želeli, je to zloraba, je igre pa heca tud konec. Je zato treba OS za pretok znanja pa izkušenj izkoristit, za mojstra z mojstrom izmerit, za vernika s skeptikom soočit, knjigi knjigo zoperstavit, z urokom na urok it, z izkušnjo vražo nadgradit, hrošče po programju lovit. Je treba svobodno ozadja razkrinkrat, pol pa al jih pri miru pustit al pa jih kritizirat pa sodit. Ne pa samega sisetma odprtosti z njegovo vsebino zamenjevat, saj je to tko, kot da bi se zaradi zavedanja, da je vse z vsem povezan, za vse enako proglasu in se različnosti pa individualnosti v naprej odreku.