Tudi jaz mislim, da Bog je, v takšni ali drugačni obliki in sploh ni važno, kakšnega si predstavljamo, tako kot odločitev o tem, ali verjamemo ali ne, je svobodna volja.
Ampak mislim, da je včasih omejena. Če hočemo nekaj izsiliti, se lahko še tako trdimo, da bi to dosegli, pa nam ne bo uspelo. Enostavno, se je takrat najbolje prepustiti volji, nekoga drugega.

Glede mojega gesla, tudi meni je velikokrat pomagal. Ko ni šlo vse tako, kot bi moralo, ko mi je bilo hudo, sem si to rekla in se prepustila valovom usode, ki so me vedno pripeljali v varen pristan. Veliko stvari, še danes ne vem, zakaj so se morale zgoditi, a verjamem, da je bilo to najbolje, kar se je lahko v tistem trenutku zgodilo. Najpomembnejša, pa je lekcija.
Pa saj, sedajale se mi je utrnila misel. Če bi človek dejansko samo živel pa lastni volji, z popolno svobodo ali bi lahko potem napredovali? ???
Ker resnica je v večini primerov takšna, da se človek prične razvijat, ko doživi nekaj hudega in ga zanima zakaj. Ne rečem, da je tako v vseh primerih, a v večini je, v mojem je že bilo.
Z ljubeznijo