T E D E N  Z  M O J S T R I  M O D R O S T I
YAM - društvo za razvoj človeka, 1993

RDEČA

POLKOVNIK ASHTAR
MOIRA
SRI CINMOY

ORANŽNA

HILARION

RUMENA

KOOT HOOMI
SHI ANANDA
KOOT HOOMI

ZELENA

OM BEYA SERAPHIS
ANGEL NAMERE

MODRA

SAINT GERMAIN

INDIGO

JEZUS
H. P. BLAVATSKY

VIJOLIČNA

SAI BABA
BABAJI

BELA

MAITREYA

DOMOV

 

MOJSTER MOIRA

1024x725 1280x906 Visoka resolucija

POLKOVNIK ASHTAR

Lepo pozdravljeni!
Ashtar, polkovnik.
Sem komandant vesoljske ladje in moja naloga je - rečeno po vaše - organizacija dela med vodniki. Rad bi se vam predstavil, ker si pač želite vzpostaviti stik z nami. Želim vam povedati, da smo v peti dimenziji, ali v vam bolj znani drugi pozornosti, vedno na razpolago kot most med prvo in tretjo pozornostjo, med fizičnim svetom in mojstri modrosti. Kadarkoli se lahko obrnete na nas in stik bo vzpostavljen – tem boljši, čim čistejše bodo vaše misli, neobremenjene s pričakovanji in z lastnimi utvarami. Sam delujem po principu: druge izkušnje so moje izkušnje. To vam tudi dajem kot moj svojstveni nasvet. Delo na vesoljski ladji je organizirano po principu, ki vam je nezamisljiv, in sicer zaradi tega, ker vaš zemeljski način medsebojnega povezovanja, komunikacije in organiziranosti ne sega do stopnje, na kateri bi si lahko to, čeprav zelo fantastično idejo, zamislili. Čeprav sem organizator dela med vodniki, ne teče skozi mene noben organizacijski posel. Čeprav sem organizator vseh energij na vesoljski ladji - njihovo število je 1.400.000 in še nekaj, kar ni pomembno - ne organiziram niti ene od teh energij, ker vse tečejo po popolnem božanskem redu. Ki pa je, na žalost, enak kot potek stvari na zemlji. Razlika je v zavedanju tega. Prepustimo stvarem, naj grejo s svojim tokom. Razlika pa je tudi v tem, da smo vse energije, ki smo celota zase, med seboj povezane telepatsko. 'Ves čas, popolnoma. Med sabo še ne morete imeti ves čas popolne telepatske komunikacije, imate pa lahko zelo čisto in jasno komunikacijo, ki jo dosežete tako, da eliminirate tisto, kar vidite drug v drugem. Drug drugemu ste vedno, in vedno boste ostali, ogledala svojih delov, ki jih projicirate na druge osebe. Za čisto komunikacijo morate najprej ozavestiti, kaj vam oseba, s katero komunicirate, predstavlja, in takoj nato se morate dvigniti nad to in komunicirati z njo kot z drugo osebo, kot z drugim človeškim bitjem, kot z drugim notranjim bitjem. Na tak način postaja komunikacija gladka, čista in jasna. Lažje izražate svoje misli in tudi oseba, s katero komunicirate, jih lažje sprejema. Usklajenost časa in prostora je v vsakem hipu popolna. Skrbi o tem, da ni res tako, zakrivijo čas in prostor po svoje. Pride do popačenj, ki ustvarjajo dejansko nepopolnost časa in prostora. Zanimivo je, da se, če eliminirate skrbi, čas in prostor zravnata nazaj v vam natančno začrtano ravnino oziroma, da ne govorim o ravnini, bi rekel raje v vam začrtani kolobar.
Ja, seveda sem čisti prvi žarek. Vidim, da si pišete, zato bi želel povedati še tole: imejte čim boljšo in čim večjo pozornost in si pišite tisto, kar je pomembnega za vas, tisto kar najbolj zaslišite. Iz tega naredite izvleček, ki se natanko spaja z vašim miselnim konceptom, kajti energija, ki teče v tem trenutku, je prilagojena miselnemu konceptu celotne skupine. Vaša individualna odstopanja se morajo prilagoditi na vam razumljiv način, kajti ni namen, da bi se miselni koncepti začeli univerzalizirati, temveč je namen, da se vaša natanko določena energija najde in poudari ter da se ji da točno določeno mesto v univerzumu. Različni miselni koncepti se na eni točki srečajo, vendar tista točka ni isti miselni koncept, temveč je isti zaključek, črta pod različnimi besedami, ki tvori isti pomen. Ta različnost potem ustvari morje različnih energij, ki pa so le preslikava celotne božanske energije, so le drama ali igra tistega, kar si je notranje bitje kot celota izmislilo.
Tako. Poklonil sem vam veliko fizičnega časa in le malo mojega, kajti čas je, vsaj kar se tiče rdečega žarka, okrog katerega se danes gibljete, zelo zelo relativen pojem in vse preveč se zapletate okrog njega. Zatekate se v dve skrajnosti: misleč, da nimate dovolj časa oziroma da nimate nič več časa, bezljate in začnete stvari prehitevati, in ko začnete energijo, ki še spušča skozi vas, prehitevati, se enostavno ne more več spuščati, ker se spušča v točno določenem ritmu. Lahko pa se - kar je druga skrajnost - zatekate k mišljenju, da je časa še zelo zelo veliko ali pa da ga je tako malo, da se tako ali tako ne splača ničesar delati, početi. Preprosto zaostajate in energija spet teče mimo vas. Okoli 72 % v tej skupini se vas zateka bolj k prvi varianti. Zato delajte naprej tako, kot delate, le zavedajte se: Vse ob svojem času.
Hvala lepa!
Nasvidenje!

 

MOJSTER MOIRA

Dober večer želim vsem skupaj!
Mojster Moira.
V veliko veselje mi je komunicirati z vami na takšen način in s še večjim veseljem vam bom dal nekaj nasvetov. Rdečih, jim pravite. Da, pravzaprav nisem zato tukaj, da bi delil nasvete kot kruh revnim, da bi ga potem pojedli in se nasitili, kajti tak način ni ravno najbolj ekonomičen in ne funkcionira ravno najboljše, razen kje v Koreji, Afriki ali Indiji in Rusiji. No, vendarle vam bom povedal nekaj stvari, ki veljajo za skupino nasploh in ki jih nekako prilagodite in vzemite za svoje. Poberite tisto, kar čutite, da bi bilo vaše.
Učenje rdeče energije, ki v tem trenutku teče po celem planetu, se glasi: Gradite na svetlobi, ki jo je zanetil nekdo pred vami. Glejte izkušnjo drugega, jo pretehtajte in se iz nje tudi nekaj naučite, kajti informacije so danes zelo hitro gibajoča se sila in časa ni več toliko, oziroma je to skrajno nemoderno, če lahko tako rečem, da bi se učili na lastnih napakah in poskušali nekaj zgraditi zgolj z lastno energijo. Danes ni več mogoče narediti nekaj samo s svojo energijo, ker so vse – ampak res vse – energije v svojem pogonu. V svojem maksimalnem obratovanju. Vsaka energija je že dosegla svojo višino razvoja in rasti. Ne morete začeti ustvarjati neke svoje energije, ker je že ustvarjena. Če to storite, se postavite nekam na rep celotnega gibala. Vaša naloga, če sledite trendu dela energije, je, da se združujete in gradite od tam, kjer je nekdo že nekaj zgradil pred vami. Treba pa je seveda imeti svoje temelje. Vendar če sledite trendu beline, ti temelje z veseljem da tisti nekdo, ki je stvar zgradil pred vami. To poteka seveda avtomatsko. Enostavno dobite tisto energijo, tisto učenje. Lahko neposredno od tiste osebe, lahko posredno prek drugih oseb ali pa prek nečesa tretjega.
Trenutni trend rdeče energije v svetu je združevanje, ne več vzpostavljanje lastne identitete in razvoj lastne usmeritve. Ta čas je že preteklost. In če delujete še na tak način, pomeni, da zaostajate, precej zaostajate. To je popolnoma izven mode, ne greste v korak s časom ali pa ste zelo egocentrična oseba in veselo gradite svoj ego, ga napajate z novimi energijami. Če se tega zaveste, je precej modro, da to tudi spremenite, sicer jaz tukaj izgubljam energijo, to pa ni ravno moj namen.
Trend gibanja rdeče energije v letošnjem in v naslednjem letu je povezovanje vseh oseb in različnih področij dela s precej čisto in razvito rdečo energijo. Te osebe združujejo svoje interese v skupnih projektih. Tako bodo nastajali prvi modeli novodobnega poslovanja, novodobnega ustvarjanja. Zavedajte se, da v novi dobi predvsem ime podjetja ne bo nič pomenilo, ker bojo energije tako zelo združene, da bo vse skupaj eno samo ime, ki ne bo monopol. Da, to je pač trend poteka rdeče energije. Ravno ta trend se dogaja tukaj v projektih, ki jih vodite že dlje časa (društvo in podprojekt proizvodnja). Izoblikuje se neka lastna energija, kar pa je že za okrog 20 let prepozno. Potrebno je sicer resda graditi svojo identiteto, vendar tudi povezovati energije. Povezovanje! Da, toliko o tem. Najlepše se vam zahvaljujem za to, ker ste vzpostavili zelo globok stik z rdečo energijo, kar je prava redkost in tudi redkost je da se jaz nekomu zahvalim. Moja hvaležnost je resnično odraz vaše pozornosti tej energiji. Vsekakor pa vam ne dolgujem ničesar, kajti naše energije so popolnoma izravnane. Nasvidenje; in prijetno delo na rdeči energiji v povezavi z ostalimi vam želim. Ne pozabite na ostale energije, kajti rdeča sama po sebi, pa ne da bi s tem zanikal sebe, zares nima nikakršne koristi. Povezovanje pomeni tudi povezovanje rdeče energije z vsemi ostalimi. Dobro: In zapomnite si: rdeča energija ni samo denar. Pravzaprav je denar zelo majhen delček rdeče energije.

Nasvidenje.

Mojster Moira.

 

SRI CINMOY

En lep večer želim vsem. Mojster Sri Cinmoy. Ker se dogaja planetarno zdravljenje rdeče energije in ker ste zelo blizu žariščem rakaste rdeče energije, naj vam bo to motiv za zdravljenje lastne rdeče energije in pomoč pri zdravljenju planetarne rdeče energije. Želel sem se vam predstaviti in predstaviti energijo, ki jo zastopam. Še nasvet, ki vam ga dajem: upoštevajte mnenja drugih, kajti raznolikost ustvarja harmonijo.
Nasvidenje!
Mojster Sri Cinmoy.

Alan Asta, še ne mojster. Ha, ha!