T E D E N  Z  M O J S T R I  M O D R O S T I
YAM - društvo za razvoj človeka, 1993

RDEČA

POLKOVNIK ASHTAR
MOIRA
SRI CINMOY

ORANŽNA

HILARION

RUMENA

KOOT HOOMI
SHI ANANDA
KOOT HOOMI

ZELENA

OM BEYA SERAPHIS
ANGEL NAMERE

MODRA

SAINT GERMAIN

INDIGO

JEZUS
H. P. BLAVATSKY

VIJOLIČNA

SAI BABA
BABAJI

BELA

MAITREYA

DOMOV

 

MOJSTER HILARION

1024x725 1280x906 Visoka resolucija

Dober večer želim vsem. Mojster modrosti Hilarion. Pravzaprav je tukaj tako prekleto malo oranžne energije, da so velike težave na astralnih nivojih priti do sem. Ne za mene. Za vodnike; ki delajo na tej energiji. Priporočil bi, da se malo bolj poglabljate v to, tako necenjeno energijo. Pa ne le v seksualnost, kajti to je, kot veste, le del te energije. Čistost je tudi del te energije. Mimogrede bi vas vprašal, drage moje dame: kje pa imate svoje priveske? Saj ne mislite tako kot jaz, da imam sicer rad fante, vendar le kot sodelavce, mar ne? Ne mislite tako, ne? Ali pa, kdo ve? Da, marsikatera tako misli. Malo spremenite ta odnos do tako čudovitih bitij, kot so moški. Z malo pameti sicer, vendar z izjemnimi, sicer potlačenimi kreativnimi sposobnostmi. Pa naj mi oprostijo, vsi enaki tukaj spola kot jaz. Ne mislim tako resno, vendar vseeno. To naj bi bila spodbuda. Potrebno bi bilo več sodelovanja med nasprotnima spoloma, malo več medsebojnega spoštovanja, če še veste kaj je to. Verjetno ne. To je nekako splošen civilizacijski vzorec, ki pa se je močno vkoreninil prav na tem področju, kjer živite. Ta vzorec je takšen: emancipirana ženska mora izraziti vse tisto, česar prej ni mogla, moški pa se seveda bori proti temu. In kaj se zgodi? Totalna disharmonija med pari. Tako se jin in jang princip lahko izmenjujeta kvečjemu v istospolnih parih. Ženska ne mara biti več v jin položaju, moški noče biti v jin položaju. Ženska želi biti v jang položaju, moški si ne upa biti v jang položaju. Ja dajmo no! Ti vaši odnoski, ki vam ustvarjajo toliko nesporazumov v "kravželjčkih", tako nepomembnih, tako bedno nepomembnih. Lahko bi se vsaj malo več zabavali ob tem, a ne - vi padete v simpatijo s tem in si to vzamete kot osnovni življenjski problem. Pa dajte no! Lepo vas prosim. To ni način, kako bi se lahko kaj razrešilo. Rešitev je sila preprosta: usmerite se bolj v solo. Saj razumete, ne? Bodite bolj jin in jang za sebe. Skozi vaše lastne akcije in skozi lastno sprejemljivost te akcije se potem dogodi ravnovesje. Zunanji svet pritegne akcijo in vspostavi se ogledalo, ki sledi temu, kar ste storili znotraj. Skratka, usmerite se bolj v SEEEBEE, v svoj lastni proces ali "njbl". Karkoli že. Da ne slišim več določanja nekomu, da je v procesu. To je več kot smešno: izključiti zavest in tajiti to. Usmeriti se na sebe - to je rešitev. Da. No, tooko sem imel skromnih besed za vas. Pripravljen sem vam neposredno odgovarjati na vprašanja, tako da boste lahko vspostavili z menoj še stik na fizičnem nivoju. Morda vam neposredno zveni kot telapatija. Dobro, tudi tako se lahko gremo. Vendar telepatije ne bom uporabljal, ker je tudi vi med seboj ne. Tako ne bi bilo fer, če bi jo jaz uporabljal, mar ne? Ja.

Vpr.: Kako lahko začnem čistiti oranžni nivo?

Odg.: Oranžni nivo se začne čistiti v ustih. To ni metafora, ampak je dejanskost. Čisto dejstvo. Preverjeno. In sicer tako: jezik zasukaš na nebo; tako da konica jezika gleda nazaj. Medtem ko konica jezika gleda nazaj, ti nabiraš slino. Ta slina ima v sebi neke posebne sestavine, s katerimi te ne bom obremenjeval. Slino požiraš in ta slina lahko deluje na dva različna načina: prvi način je, da direktno očisti spolni center, če so stvari manjše, takšne, ki jih ni potrebno ozavestiti. Tudi manjše spolne bolezni se čistijo na takšen način, če imajo za seboj manjše vzorce. Drugi način: ta slina skozi specialne hormone, ki jih vsebuje, omogoči izjemno delovanje spolne žleze in tudi spotnega centra kot energetske tvorbe. To povzroči, da mali ali večji vzorci, ki se nahajajo na energetskem nivoju, pridejo na dan. To je nekako "sprožilec na petelina". Dovolj je, če to počneš dva do trikrat na dan po deset minut. Po enem tednu bojo rezultati izjemni. Že po desetih minutah lahko opaziš izjemno delovanje in odpiranje spolnega centra; tako spredaj kot zadaj. Ta postopek tudi uravnava in harmonizira sam spolni center. O.K.? Kako procesirati pa menda ne bom razlagal, ne?
Vse življenje, si želim govoriti z nekom, ki ima neskončno znanje o seksu in ko pridem do njega, obmolkne. Ha, ha, ha! Trapasto. O jej, jej, ko bi vas vsaj kaj srbelo. Pa tudi to ne. Nemo sedite in pričakujete, da bom povedal nevemkaj. Ja pa ne bom. Mojstri modrosti tudi ne učimo kar tako, da bi "vam na glavo tupa tupa". Z vašimi velecenjenimi mislimi morate tudi kaj vprašati, včasih tudi s kljunčki.

Vpr.: Bistvo problema na oranžnem nivoju.

Odg.: Svojilni zaimek v Ljubezni. Da. Nekoč, ko je bila še celostnost tako zelo celostna, da ni bilo ločenega jin in jang polja, takrat je dejansko vsako bitje čutilo sebe kot samostojen otok, popolen, celoten, brez primanjkljaja. Nato so se začele cepitve in taka sranja. Kako je potem evolucija tekla naprej, vemo. Začela se je ustvarjati karma, začela so nastajati področja pomanjkanja energije in področja pribitka energije: Ta bitja še danes srečujete in si izmenjujete energije, tako da postajate vse bolj polni in popolni in celi v sebi. Dokler nimate občutka te popolne celosti v sebi, toliko časa imate probleme. Ti problemi so največkrat oranžne narave, zato ker je oranžni nivo komunikacija med več osebami na fizičnem nivoju - to je fizična komunikacija.

Vpr.: Po seksualni revoluciji pride nova doba; z novo dobo pride nov odnos in kaj ta nova revolucija pomeni?

Odg.: Da. Najprej kup bolezni, potem dolgo obdobje zdravljenja in procesiranja, potem pa boste videli. No, vsekakor bodo - sami odnosi, - vendar ne samo na oranžnem nivoju, ampak na celotnem energetskem spektru - precej, precej različni od odnosov, kakršni so danes: S tem ne pravim, da so odnosi med vami danes slabi, kje pa. Dosegli bodo neke popolnoma nove kvalitete, ki jih niso imeli že več kot 28.000 let.

Vpr.: Ali bi lahko kaj več povedal o sanjanju in o znanosti, ki naj bi prišla?

Odg.: To je vprašanje! No, zdi se mi, da je potrebno veliko več delati čisto na praktičnem nivoju samega sanjanja, kajti sanjanje je vodilo za učenje, prav tako o spolnosti, kot tudi o nabiranju novega znanja in razumevanju stvari, ki jih še ne razumete. Sanjanje je tista kvaliteta, ki bo odigrala v novi dobi najpomembnejšo vlogo. Sanjanje! Počasi bo sanjanje moralo postati sestavni del vašega življenja, če boste res šli po poti te evolucije, ki se pač dogaja z raznimi, večjimi ali manjšimi ovinkci. Počasi se bo vaše življenje moralo razdeliti na dve enakomerno energetsko časovno razporejeni polovici: na sanjanje in življenje v fizičnem svetu. In še nekaj bi dodal: seksualnost je tisti pripomoček; ki omogoča sanjanje, tako da je energija pravilno uravnotežena in mora biti uravnotežena med sanjanjem in spolnostjo na takšen način, da spolnost ne jemlje energije sanjanju, niti da bi samo sanjali o spolnosti, ha ha. Da, pač. To se zgodi. Nekdo reče: "Da, zdaj bom pa jaz sanjal," se odpove spolnosti in potem samo sanja o spolnosti. To je sicer resda sanjanje, vendar, lepo vas prosim, kako boste iz sanjanja nekega seksa, recimo, zgradili nov sistem čiščenja vode. Da, to je nemogoče. Lahko pa tudi, npr. skozi simbole nekih vaginalnih kanalov. Stvari so zelo relativne. To vam naj bo vodilo pri sanjanju. Spolnosti naj bo toliko, da imate sanje, da so te sanje z močno energijo, da se lahko poglabljate v njih, da lahko delate na njih, ne pa tako mala, da bi sanjali spolnost. No, čeprav so tudi seksi, ki se dogodijo le v sanjah, in tako je prav.

Vpr.: Zanima me, kako da ima lahko Sai Baba tako odprto spolno čakro, pa nič ne dela v zvezi s spolnostjo?

Odg.: Ja, on je pa mojster modrosti! Pravzaprav, če vam povem vsem, tudi tebi, draga moja, je njegovo telo iluzija. Vendar: psssst! Strogo zaupno! Da. tako vam bo precej lažje to razumeti.

Vpr.: Lahko kaj več poveš o tanku?

Odg.: Da. Gre za trenutno najboljši način zaprtja energetskih centrov samih vase, prekinitev vseh fizičnih aktivnosti, razen toliko, da vzdržujejo telo pri življenju. Na takšen način je doseženo stanje, primerno za popolno sanjanje. Zavest iz telesa se povsem preseli v dvojnika in opravlja nekaj v drugi pozornosti. In še več - samadi tank omogoča, da tisto, kar se naredi v drugi pozornosti zaživi v prvi pozornosti popolnoma čisto, jasno, brez izgub. To je naprava, ki ima najmanj izgub energije in je trenutno najboljši sistem. Vsekakor bi morali vi, ki delate več na sanjanju, vložiti energijo in ji omogočiti delo tudi v tej napravi.

Vpr.: Kako naj vem ali mi sanje sporočajo nekaj za to življenje ali je to kaj iz prejšnjih življenj?

Odg.: Če so v sanjah spomini, sporočila iz prejšnjih življenj, potem to čutite v telesu kot občutek, bolečino ali kakršnokoli dogajanje v smislu procesa, ki ga občutite čisto direktno na telesu, zato ker se obroči zapisov v auri iz prejšnjih življenj začnejo osvetljevati. Ta svetloba se prenese direktno na telo in telo začne podoživljati dogajanje, ki ga je doživljalo neko drugo telo v nekem prejšnjem življenju vašega bitja. To je ena stvar. Druga stvar so vaše misli, ki tudi takrat podoživljajo tisto prejšnje življenje. Prejšnje življenje; ki je nedoživeto, ki je brez občutkov, ki je brez občutkov telesa, ni vredno neke posebne pozornosti; ker so to le neke maske, ki skrivajo bistvo, ali pa sporočila. Sporočila pa se prepozna kot uvid, ki ga začutite v zgornjem delu, v glavi, v adžni in zgoraj na temenu glave kot neko posebno mravljinčasto svetlobo, kot nekaj eteričnega, svežega. To so sporočila, ki vam nekaj odprejo: Medtem ko spomine na prejšnja življenja doživljate bolj s trebuhom, z občutki kot so: razdraženost, živčnost ali slabost.
Dobro, menim da je bilo dovolj. Postal sem že preveč nerazumljiv. Jaz sem edini mojster modrosti, ki se rad na takšen način malo hecam, zato da vam energijo mojstrov modrosti približam na bolj dojemljiv način, na bolj vaš način, če lahko tako rečem: Na bolj zemeljski način. To nalogico sem si izbral in z veseljem jo opravljam.
No, tako. Lep pozdrav.