Svet pogovorov
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl
Tukaj lahko predlagate nove teme in to >> Sistem, predlogi ... namen foruma >> ADMINISTRATORJI
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1045944453

Message started by Marjana on 31.01.2003 at 16:30:57

Title: ADMINISTRATORJI
Post by Marjana on 31.01.2003 at 16:30:57

Lepo pozdravljeni na forumu Svet pogovorov!  
 
To je prostor, namenjen druženju in ustvarjanju, pa tudi resnemu delu na projektih, ki jih urejamo.  
 
Kot ste do zdaj najbrž že opazili, imamo na forumu ločen del foruma, del, do katerega imajo dostop samo uporabniki-administratorji. Ločeni del foruma je namenjen predvsem delovnim pogovorom o projektih, ki tečejo v okviru skupine, ki se poleg Sveta pogovorov trudi oblikovati in uresničiti še nekatere druge projekte.  
 
Ker je delovni del zaprt samo zaradi bolj nemotenega dela, so povzetki najpomembnejših dogodkov in projektov v obliki zapisnika tudi na javnem delu foruma z namenom splošnega vpogleda v dogajanje in željo, da nas čimboljše spoznate ter v primeru pokrivanja naših namenov tudi pristopite k sodelovanju.  
 
Tudi v ta del foruma ste povabljeni vsi, ki:  
 
1. redno sodelujete na forumu  
2. spoštujete zlata priporočila foruma  
3. ste registrirani na forumu (tehnična zahteva)  
4. ste izrazili željo  
5. ste pripravljeni in vas je volja delati in pomagati  
6. zaželjeno je, da se osebno srečamo in spoznamo  

Trenutno imamo dostop do tega dela foruma:    
gape , Edi , A. , Marjana , titud , Robi in N. , Magla , Kali , Amstel , devi ,  herby , ana , Iga , vilma , Eva , ziby , t
(osebne predstavitve sledijo spodaj)

Želimo vam, da se imate tukaj dobro.  
Tudi vi ustvarjate to okolje, v katerem se trenutno nahajate.


[glb]PROSIMO VAS, DA IZ TEHNIČNIH RAZLOGOV NA TA TOPIC NE DAJETE KOMENTARJEV, ODPRITE NOV TOPIC ALI ODGOVARJAJTE TUKAJ:[/glb]
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=forumi;action=display;num=1036344925

Title: Re: ADMINISTRATORJI
Post by Marjana on 05.02.2003 at 17:15:10


Marjana  

Moje ime je Marjana in skupaj z rojstnim datumom menda tvori katastrofalno kombinacijo. Ampak to me ne bo ustavilo na moji poti iskanja notranjega miru in ljubezni, na kateri se nameravam tudi kar najbolj zabavat, čimveč crkljat mačke in uživat v bobnanju.  
Drugače pa me boste na delovnem področju zasledili predvsem v povezavi z nameravanjem in Pozitivkami.

Title: Re: ADMINISTRATORJI
Post by gape on 05.02.2003 at 18:32:27

jest sm gape ... 28 v času pisanja
sm bil majhen, pol sm hodu u SŠS v ljubljani, pol sm delu FRI v ljubljani... začnem naj kje ... bom v rakitni ... nekje okrog vojne ... sm dubu meningitis in so mi ostal glavoboli ... sm se pozdravu šele s travco ... s preventivo ... takrat sm tudi začel pit manj alkohola, pa več kadit ... sm bil 7 let s punco ... in pol sva šla narazen ... in pol ... nesreča ... kukiji ...  praskanje ... pol radiestezija, reiki ... miranda ... vmes seveda www.gape.org ... here it is ... zdej z matejo rihtava hišo glih ...  
skrbim da skupi stoji www.gape.org, ki gosti tudi forum Svet pogovorov, pa pozitivke (nič več), pa chat ... pa še kaj bi se našlo.

Title: Re: ADMINISTRATORJI
Post by Harry on 05.02.2003 at 19:35:00

Igor Petek je rojen 4.5. davnega leta 1964 v Celju. Po naravi bolj miren, nerad izpostavljen. Kmalu po prihodu, mi je postalo jasno, da je ta forum to, kar mi je všeč, me izpolnjuje in sem postal dobesedno odvisen od njega. Spoznal sem čudovite ljudi, ki vedo kaj bi radi, ki imajo jasno začrtane cilje in kar je najpomembnejše, vsak lahko izrazi svoje poglede na določeno tematiko. Pri tem pa mi je všeč, da smo že toliko dozoreli, da se zaradi tega ne prepiramo in zmerjamo. Res je, da se včasih zaiskri tudi kakšna iskra, vendar je samo iskra. Tudi to je normalno, saj smo vendar ljudje. Do sedaj sem v tej sredini veliko pridobil na osebni rasti.  
Največ zaenkrat delam na Sončevih pozitivkah. Pa na forumu včasih napišem kakšno neumnost. Kaj me boli? Odnos človeka do narave.

Title: Re: ADMINISTRATORJI
Post by A. on 05.02.2003 at 22:23:48

A. v realnem življenju Aleš Pevc  

Osebna rast in vprašanje zakaj se gre? sta me zanimala že od čist majhnih nogic.

Ukvarjam se z spodbujanjem talentov, odkrivanjem potencialov, ustvarjanjem, sodelovanjem in z vodenjem ter realizacijo projektov. Sam se te stvari iskal in pogrešal ko sem bil mlajši zato zdaj rad delim ta spoznanja ostalim.  

Ukvarjam se še z postavljanjem okolij, ki vse spodbujajo in vse upoštevajo, predvsem jih postavljam za razvoj talentov, ustvarjalnosti, prijateljstva, osebne in duhovne rasti, zdravega načina življenja in ekologije. Okolja postavljam tako v realnosti kot na netu in s tem dajem ostalim priložnost za ustvarjanje in delo tako kot sem jo jaz dobil.  

Moje poslanstvo je tudi razvoj okolja, ki spodbuja in omogoča vsem, da delajo kar jih veseli in da s svojim delom spodbujajo druge v ustvarjanju.
Za to okolje razvijam in prenašam poseben načina dela open source iz računalništva v osebno rast, saj mi je všeč, da vsi ljudje sodelujejo pri ustvarjanju dobrih rešitev za okolja in tako delijo znanje in izkušnje, vse pa je dobro narejeno.  

Zanima me tudi preučevanje miselnih in situacijskih programov in vzorcev, lahko bi rekel kar stabilnih sistemov z fizikalnoračunalniškoelektrotehničnega stališča.  V to me spodbuja moje poslanstvo saj se dotika raziskovanja vprašanja zakaj se gre in kako vse deluje?

v skupini ustvarjam na več področjih od postavitve in razvoja okolij, vodenju projektov do izobraževanja in organizacije.

Title: Re: ADMINISTRATORJI
Post by ana on 06.02.2003 at 09:59:18

ana je tudi v realnem lajfu v uradnih dokumentih Ana. Me pa domače okolje že od nekdaj kliče Nuša.

Nerada govorim, rada pa berem. In mi je všeč, če lahko kako lepo misel, zgodbo, utrinek podelim tudi z drugimi. Zato jih pač objavljam na Pozitivkah. Da bi jih brali tudi drugi ljudje, da bi jim polepšale kak dan, da bi se zamislili ob njih, mogoče lažje prišli v stik s svojo dušo...

da bi bilo vsem nam lepše in lažje

Title: Re: ADMINISTRATORJI
Post by Kali on 06.02.2003 at 12:54:46

Jaz sem Petra Gradišar!

Title: Re: ADMINISTRATORJI
Post by Devi on 06.02.2003 at 14:30:46

Ime mi je Polona.
Pred časom sem tukaj našla en del tistega, kaj moram v življenju počet, da bom zadovoljna in da bo vse tako kot mora bit.  
Filingi mi boljše ležijo kot filozofija. Rada imam ljudi, prijazne odnose, vzroke, ustvarjalne in humane stvari.
Navdušena nad življenjem :)  
Reikistka.

Title: Re: ADMINISTRATORJI
Post by Magla on 06.02.2003 at 22:49:32

Slišim na  ime Sebastijan in sem vesel da sem našel podobno misleče ljudeke - polne idej, veselja in volje do življenja. Dan rojstva je 21- število  maga, temu dodajte l in dobite magla ;D...vedno me je privlačila magija zato sem reikist, veliko se gibam tako sem izbral meditacijo v gibanju predvsem Tai Ji Quan... tukaj sem zato da dodam zdravstvu še drug že malo pozabljen vidik da je mnogo lažje ohraniti zdravje kot pa se boriti proti 40.000-im boleznim - pot predaje

Title: Re: ADMINISTRATORJI
Post by Amstel on 08.02.2003 at 23:40:14

Amstel    
Amstel, ljubiteljica in občudovalka Nizozemske, v realnem življenju Patricia Saša. Menda, ker se nista mogla starša zmeniti ze eno ime.  
Gejzir je najboljša prispodoba za mojo trenutno osebnost. Občasen mir in tiho opazovanje na površju, ki skriva stalno dogajanje v globinah.  
Ta notranja dinamika, ki mi je bila pogostokrat nerazumljiva in naporna, me je gnala, da poiščem zemljevid, da se končno znajdem.  
Iskala sem v raznoraznih šolah, teorijah in praksah in našla veliko uporabnega za sebe. Največje zanimanje sta v mojem življenju pritegnili Transakcijska analiza, ki mi nudi krasen zemljevid razumevanja človeške psihe in možnost osebnostnega napredka. Močno delujoča tehnika dela na sebi, ki mi nudi možnost stopiti čez notranje programe, je poleg TA, tudi Clearing.  
Shiatsu masaža in Reiki, sta tehniki, s katerimi želim ljudem ponuditi možnost, da najdejo stik s samim seboj.  
Verjamem, da je življenje mali čudež in ko zaupam in dovolim, da se mirno odvija po svoje, sem najbolj prijetno presenečena.  

Title: Re: ADMINISTRATORJI
Post by Robi in N. on 09.02.2003 at 12:15:32

Sem Nena.
Kaj naj pišem... mogoče samo to, nikar si me ne poskušajte predstavljati, si ustvariti mnenje, v zmoti boste.

Razen če ste radi v zmoti.

:)

Aha, še nekaj od de Mello-ta: Ljudje k njemu (kot psihoterapevtu) niso prihajali pa ozdravljenje, prihajali so po olajšanje.

Po kaj prihajate vi na ta forum?Title: Re: ADMINISTRATORJI
Post by Robi in N. on 09.02.2003 at 12:16:33

Sem Robi.

Moja predstavitev:  brez besed.  :)

Title: Re: ADMINISTRATORJI
Post by herby on 09.02.2003 at 19:50:03

Da zadostim protokolu ;) še tle prekopiram tekst, pa dodam še to da sem čist nor na novo dobo in mi je najjače gledat ob nedelah tedenski pregled ob 19h na slo1 ko vidš kako se svet premika...

Pravo ime: Marko Kovač tretji otrok rojen 27.feb 1981 v NM. Trenutno študiram Vodarstvo in komunalno inž. (4 letnik) in kolkr kaže lahk pri 22 oz. 23 letih diplomiram   ...čeprav mi študij gladko gre, ne vem če se želim z tem ukvarjat...potem sem nekaj časa simpatiziral z zdravilstvom in spet ne vem če se želim s tem ukvarjat... torej sem na točki ko iščem svoj košček, tist del k bi se najbolj počutu in se fino imel in pri tem največ prispeval Svetu...dost časa se počutim tujec temu svetu in tem ljudem, z redkimi sem na isti frekvenci, vendar se ne počutim osamljenega, ne več... drgač pa mi je Tai-ji-chuan ena fejst zadeva; ja pa čakam kdaj bom "pravo" deklco srečal, k sem bivšo prebolu in sem prpravlen na novo

Title: Re: ADMINISTRATORJI
Post by vilma on 09.02.2003 at 20:08:02

Moje ime je Vilma, doma sem v Zrečah, in prišla sem med zadnjimi v Bedake :). Ukvarjam se z vedeževanjem, zato tudi vodim Vedeževalske večere, kasneje pa sem prišla na idejo tudi v zvezi z Partnerskimi odnosi... Zasebno sem mati in žena in se ukvarjam še z reikijem. Rada ga imam, zato imam tudi namen, še v letošnjem letu opraviti mojstrstvo. Tudi pišem in v vsako besedo vložim ljubezen, ker mi je to kot poslanstvo...
Rojena sem 15.3. 1966.

Moj smisel življenja, je da pomagam ljudem, jih poslušam, svetujem... Včasih je sicer sam sebi težko pomagati, a se trudim, da sebe razumem...

Na forumu, sem našla veliko ljudi, ki so zanimivi in kreativni. Zato tudi ostajam... In želim, da je forum v službi ljudi, na katerega se ljudje obračajo...

Pozdravček,

Vilma

Title: Re: ADMINISTRATORJI
Post by Edi on 10.02.2003 at 09:58:12

Sem en navaden človk, ki ve o duhovnosti vsega po malem, nikol se pa ni globoko naslonu na katero izmed tehnik ali kakih religiozno-filozofsko smeri-idej.
Moje misli, delovanje in smernice so obrnjene v:
 
1. Delovanje z zgledom - Pomagat človeku preko dobrodelnosti in svetovanja na področju raznoraznih težav...
2. Ekologijo
3. Zanimanje za vzgojo naših malčkov, saj le ta zelo vpliva na kasnejši razvoj osebnosti in njegovega delovanja v odrasli dobi
4. Ozaveščat ljudi, da sistem v katerem živimo pelje v nasprotno smer glede na točke 1, 2 in 3.  
5. Sistem vrednotenja človekovega dela, enakopravnosti, enakih možnosti...
 
Ob vsem tem, bi za konec reku, da je moja velika želja, upanje, da se vse to dogaja ob veselju, smehu, zabavi, dobri volji, prijateljstvu in srečanjih v živo...
 
P.S. Če pa še koga zanima kaj več, pa z veseljem odgovorim na mail, message...
 
 
Velik sonca za vse
Edison

Title: Re: ADMINISTRATORJI
Post by Miro on 17.02.2003 at 14:49:21

Miro, saj veste.

Kaj bom počel, pa se bom še odločil. Mogoče bom lovil morske pse.

Title: Re: ADMINISTRATORJI
Post by titud on 17.02.2003 at 15:39:31

Titud se je na svetu pogovorov pojavu novembra '01,  ko je hotu tedanje sogovornike opozorit na patološke dimenzije  misticizma. Je pričakoval odpor pa je naletu na razumevanje. Zmerom bolj je  očaran nad blagodejnim  učinkom tega paradoksa, tko da se je čist zaciklov tle gor. Za sabo je  med drugim potegnu tud mistika/maga  jst-a pa skeptika bp-ja, pa tud v drugih ma dobro družbo, ki mu s svojo energijo pomagajo  njegov svet na stara leta duhovno centrirat.  

Title: Re: ADMINISTRATORJI
Post by vida on 21.02.2003 at 16:30:57

... evo me. Ne vem če me sploh še vzamete medse...se opravičujem za zamudo, sem pa  gapetovo opozorilo  prebrala šele sedaj (prebolevam namreč gripo in sem na bolniški že cel teden).
Kot sem razumela je ta prostor namenjen predstavitvi samega sebe, pa dajmo:
rojena leta 52, se pravi da sem tukaj najstarejša. Nekaj časa sem imela zaradi tega pomislek, da ne sodim v tako mlado skupnost, sedaj se s tem skoraj več ne obremenjujem.
Odraščala sem z družinsko oznako "problematična". Mati hči "belih", oče "rdeč" in tako že od malega doživljam slovensko stvarnost kot neizmerno sovraštvo dveh nasprotujočih si ideologij.  
Moje večno iskanje je LJUBEZEN ker tako čutim  in tako sem našla še v času nastajanja Gapetove strani ... Zanimanje - sokreiranje družbene ureditve, take, ki priznava da nihče nima pravice do končne resnice ...

             Vida


Title: Re: ADMINISTRATORJI
Post by ziby on 17.05.2003 at 14:45:15

Sem Matej , rojen 26.5.1975 na Ptuju.Sem oče 4 letne Kaje.Moje življenje je precej razgibano že od otroških let, ko sem ušpičil marsikatero pizdarijo.Po poklicu sem vrtnar, drugače pa navdušen nad kuhanjem, tekom, dobro glasbo, živalmi, pa dobre žurke se tudi ne branim.Vedno sem poln energije, katero se trudim usmerit v koristne stvari.Pozitivizma mi ne manjka.
Po dogodku, ki sem ga doživel pred približno pol leta se spreminjam z neverjetno hitrostjo.Preteklost je za mene res preteklost in se ne oziram na njo.Živim zdaj, v sedanjosti kjer edino lahko nekaj ustvarim.Tudi s prihodnostjo se ne obremenjujem, ker vem, da če bom gradil zadeve v sedanjosti tako kot je treba, potem mi svetla prihodnost ne uide.

Title: Re: ADMINISTRATORJI
Post by ten-nej on 18.06.2003 at 11:30:13

te-nay se predstavi:


Krstili so me za Tomaža v letu 1975, v roke pa sem dobil izvijač. Nato sem se učil loviti ribe, brati knjige, streljati z lokom, peti taborniške pesmi in plezati. V Kranju so me naučili biti štromar, nato v Ljubljani postal sem filozof.  
8) uživajte  8)

Title: Re: ADMINISTRATORJI
Post by Eva on 20.02.2004 at 00:56:18

Eva, (bivša EvaZh - če boste kaj starejšega brali) rojena 10.11.1980 ob 9:45 v Kranju, s prvega nadstropja na Rupi doma. Sredi študija. Poročena. Gajina mamica.
..Nekaj že je..
Zazdaj projektiram na zavedanju in sprejemanju. Pa izražanju.
Šlogarim (tudi na četu).
Hm, Odnosi se temu tud reče.
Pa Ljubezen, zaupanje...

Title: Re: ADMINISTRATORJI
Post by Petra G. on 18.05.2005 at 11:30:31


Petra. wrote on 06.02.2003 at 12:54:46:
Jaz sem Petra Gradišar!


Title: Re: ADMINISTRATORJI
Post by kopron on 31.05.2007 at 14:29:21

Lep pozdrav,
Sem Boštjan Zupančič ( niti ne "M." ) . Utelesil pa sem se na ta planet (daljnega-bližnjega ) 15. 11. 1973 . Do sedaj sem živel v Kamniku . Dolgo nisem vedel, kaj naj sam z seboj, ( študiral strojništvo, ) pustil fax, se skoraj poročil, vendar zadnji trenutek ( skoraj ) ločil , itd, itd, itd, ...  :P.
Sedaj vem, da ima vsak dogodek v Vesoljih svoj namen , pomen, vzrok, cilj , ...
in tudi, jaz sem bil poslan semkaj , na to malo Zemljico z razlogom ,  :-X ;) :D...
No, ko sem tako lani še malo raziskoval po netu, sem naletel na tale vaš forum, kjer sem našel prijaznejše duše kot pa na recimo , Siolovem forumu  :P.
Zato sem si letos rekel, ... da bom tudi ostal tu , ker si tudi zaslužite( mo ) boljše kot drugi, predvsem zaradi vaše odprtosti ( + prijaznosti )  ::) .
Me pa zelo veseli, da se takole najdemo, ... sorodnejše duše , luči   :D ::) :D.
No, da ne bom predolg,  :P...
Lep pozdrav , ...  :D
by Bošty

Svet pogovorov » Powered by YaBB 2.3!
YaBB © 2000-2008. All Rights Reserved.