11 SEPTEMBER IN 'NOVI SVETOVNI RED'

11. septembra 1990 ob 9:09 zvečer (bodite pozorni na numerološki pomen ponavljanja števil 9 in 11) je imel predsednik George Bush govor pred ameriškim kongresom, naslovljen "Nasproti Novemu svetovnemu redu" (Toward a New World Order). V tem govoru je Bush uporabil besedno zvezo 'Novi svetovni red' v zvezi s koncem hladne vojne in mednarodnim odgovorom na iraško zasedbo Kuvajta: "Danes smo priča edinstvenemu in izrednemu trenutku. Kriza v Perzijskem zalivu, kakor resna že je, hkrati ponuja redko priložnost, da se približamo obdobju zgodovinskega sodelovanja. Iz teh težkih časov se lahko porodi naš peti cilj - novi svetovni red: novo obdobje, kjer bo grožnja strahu manjša, prizadevanje za pravičnost močnejše in prizadevanje za mir bo bolj varno. Era, v kateri bodo narodi sveta, vzhod in zahod, sever in jug, lahko živeli in uspevali v harmoniji… Danes si ta svet, precej drugačen od sveta, ki ga poznamo, prizadeva, da bi se rodil. Svet, kjer bo pravilo zakona izpodrinilo pravilo džungle… To je vizija, ki sem jo delil s predsednikom Gorbačovom v Helsinkih. On in drugi voditelji iz Evrope, Zaliva in drugih držav sveta razumejo, da to, kako bomo obvladali to krizo danes, lahko oblikuje prihodnost za številne generacije." Zapis celotnega govora lahko preberete na:
www.sweetliberty.org/issues/war/bushsr.htm

Na predvečer Zalivske vojne je Brent Scowcroft, svetovalec za narodno varnost Georga Busha dejal: "Pred nami je izreden dogodek, rojstvo 'Novega svetovnega reda'."
Natanko 11 let po zgodovinskem govoru Georga Busha z dne 11. septembra (bodite pozorni na pomen števila 11), sta bila nebotičnika WTC-ja v New Yorku, ki sta se vzpenjala v nebo kot število 11 v betonu, uničena zaradi terorističnega dejanja, kateremu je bil priča cel svet preko svetovne medijske mreže.
Tom Brokaw iz NBC News naj bi takrat dejal, da je ta teroristični napad pognal svet v 'Novi svetovni red'.
Po naključju je predsednik ZDA v tem času sin Georga Busha, George Bush mlajši, ki je bil odločen priti na oblast, četudi za ceno volilne farse.
Carl Aaron Whitestar (cgrimsman@bigfoot.com) je zapisal sledeči komentar: "V prvih dneh po napadu se je pojavilo več člankov, ki so kazali na vzorec števil 11: določeni letalski poleti (11), ure napada (9:02, 9+2=11), število potnikov (65, 6+5=11), in posadke (11), vrednosti črk (New York City: 11 črk, American Airlines: A=1 + A=1 = 11) in še. (Glej
http://hardtruth.topcities.com/destruction_of_the_trade_centers.htm ).
Najbolj izrazita od 'enajstic' je datum 11. september (Američani pišejo kot 9/11) in dejstvo, da ponavlja nacionalno telefonsko številko za klic v sili, 911. Tudi nebotičnika sta bila po obliki "11" (kot tudi s 110 nadstopji, kar je mnogokratnik 11). Poosebila sta orjaško "11", ki se je zrušila. Skupen vpliv enajst/šok/groza je še bolj ojačil nov izraz "vojna proti terorju" (War on Terror), ki ima 11 črk. V okultnem stilu je bilo število 11 namerno napadeno in ta rana se je zlila v našo zavest z dogodki znanimi kot '9/11' ali 'enajsti september'.
Svoj strah in žalost lahko sprostimo z osvoboditvijo števila 11 negativnosti, ki jo je absorbiralo, in preobrazimo na videz žalostno prihodnost. Uporabimo 21. december, ki je sam po sebi posebna '11', da se izvlečemo iz težavnega položaja. 21. December 2001 pade točno 11 let pred 21. december 2012 (12/21/12), zadnji datum majevskega koledarja. To je datum, ki ga številni viri napovedujejo kot 'Dan razsvetljenja' (Day of Illumination).
V numerologiji je število 11 glavno število, ki predstavlja razsvetljenje in videnje, ki prihaja iz odprtega duhovnega kanala. Uničenje tega principa je potrebno za zagon materializma, da bi se le-ta obdržal in dosegel vrh v 'Novem svetovnem redu'. Dogodki 11. septembra simbolično utelešajo uničenje tega principa in s tem, ko so se odigrali pred očmi medijev, so imeli za posledico maksimizacijo vsesplošnega strahu - in strah je tisti, ki najbolj učinkovito izkrivi ali zapre naš duhovni kanal.
George Bush in njegovi sodelavci so uporabili ta strah, da bi postavili oder za oblikovanje 'Novega svetovnega reda' skozi "vojno proti terorizmu" in so že naredili spisek držav poleg Afganistana, ki jih bodo napadli in strmoglavili, da jih bodo prilagodili viziji 'Novega svetovnega reda'. Morda v tem vidimo semena globalne vojske, posejane po nastajajoči globalni državi. A vendar ne imejmo Busha za pošast, saj verjamem, da je v večjem merilu njegova vloga paradoksalno vloga pomoči. Bush je preprosto utelešenje naše lastne Sence - kot Frankenstein - predstavlja sile znotraj nas, ki ostanejo nenapadene, če ne prevzamemo popolne odgovornosti za realnost, ki jo ustvarjamo.
George Bush in drugi politični, gospodarski in vojaški arhitekti 'Novega svetovnega reda' imajo moč samo zato, ker so jim to moč dali ljudje vsega sveta - ne samo tisti, ki so volili zanje. Zdaj smo videli, kaj se zgodi, ko ne držimo trdno v svojih rokah popolne moči in odgovornosti za oblikovanje svoje realnosti. Zdaj je čas, da se zahvalimo Georgeu Bushu in silam 'Novega svetovnega reda' za njihovo služenje našemu razvoju, ne pa da jih postavimo za prikladne sovražnike, kot imamo navado delati, ko ne želimo videti, kako mi sami nasprotujemo svetovnemu miru in zdravljenju.
Astrološke konfiguracije, opisane zgoraj, kažejo optimalne čase za delo na zdravljenju, potrebnem na nas in človeštvu kot celoti. Odzovimo se na izziv in vzemimo ta čas kot odločilen trenutek, v katerem se bomo resno zavezali svetovnemu miru in zdravljenju. Vsi lahko to storimo, če le ohranimo entuziazem za vse vidike procesa zdravljenja.

 

prevedeno od neznanega avtorja