Ilegalci, prebežniki, azilanti, ... ogrožajo državno varnost!?

Ali nam samo ponujajo možnost da slovenci sprejemanje izpilimo do daske? Nekdo mora dajat, da nekdo drug lahko sprejema!

Če se gremo idealno državo, kar je v končni fazi cilj vsakega državljana - da živi v idealni državi - moramo vedeti, da nas bodo začeli oblegati ljudje iz drugih držav. Ker smo na poti proti idealni državi se nam to pomalem že dogaja. Zatorej je to samo predpriprava na to kar nas čaka, v idealni državi. Lažje pa je sprejeti 404 tujce kot 10.000 njih. Pomoje.

Zdej pa:
Tujci v sloveniji so. Ven nagnat jih ne moremo. Torej bodo ostali tukaj.
Zakaj jim nebi dali dela da bi nekaj delali - se ne potikali po mestu - in s tem ko delajo še ustvarjajo za svoje lastne potrebe.
naprimer.:
Tujce naselimo vna deželo. V zaprto ustanovo, ki pa je zelo velika, ki je ima gozd, travnike, njive, ... Naredimo jim udobno življenje kolikor je to mogoče, in naj delajo za nas.
Naj okopavajo našo zdravo zelenjavo, najo obrezujejo naša zdrava drevesa, ... Mi pa jim dovolimo da ostanejo tukaj. Morajo se ravnati po naših zakonih in podobno.
Ko živijo v taki ustanovi nekaj časa, ko so stalnio pod nadzorom, lahko ugotovimo kdaj koga lahko spustimo ven med ostale ljudi, nikakor pa ne prej preden ne znajo slovenskega jezika vsaj toliko, da se lahko sporazumevajo s slovenci.
Na ta način ubijemo več muh na en mah.
Tisti ki so prišli na zahod zganjat kriminal za vedno ostanejo v ustanovi, ostali ki so pripravljeni delati in se ravnati po veljavnih zakonih (dobri) pa lahko živijo svobodno življenje med nami. Kriminalci sploh ne bi šli več čez slo ker bi vedeli kaj jih tukaj čaka.
Mi pa dobimo poceni dobro slovensko hrano.
Pa še zgube nimamo z njimi, ker si sami ustvarjajo hrano in streho nad glavo, z dobrinami ki jih pridelajo.

Zakaj pa sploh prihajo sem?
Pomoje ker so po tv videli da obstaja drugje drugačno življenje in ker človek hoče vedno nekaj drugega kot ima, je to to.
Pa tudi zato:
Ali nam samo ponujajo možnost da slovenci sprejemanje izpilimo do daske? Nekdo mora dajat, da nekdo drug lahko sprejema!