Bandelj v studiu city
b/Gričarjevo poročilo je polno laži - ne smem si uradno ogledati poročila, čeprav sem direktno obtožen v njem, mediji ga seveda dobili v vednost - in preko medijev se tudi sam seznanjam z vsebino poročila.a/če bi hotu bi ga tut on dubu
b/Obtožujejo me da sem dajal podatke Bauerju čeprav jih nisem
v/Kdo je ta konstrukt naredu;zrežiru?
b/Ne vem mogoče vrh policije. Saj nič ne naredijo. Čeprav je npr. porocilo -po njihovih besedah-nezakonito in ne more biti osnova za karšnokoli uradno zadevo.
v/Oviranje kriminalisticne preiskave?
b/Tudi Kos je o tem govoru -nihce ni demantiral- nihce se ni zgrozil./a k se je trohatu zgodila podobna reč a se je takrat?
v/Kako da je interpelacija uspela
b/Jaz sem jo razumel kot politično dejanje, sem jo tudi sprejel kot tako - ne morem pa sprejeti Gricarjevega poročila; ki me je diskreditiralo kot človeka.
b/Tožil bom drzavo.a/pomoje aparat in ljudi ki delajo v njem in so mu to naštimal; ker ce bo tožu državo mu bodo pa plačal pa bo; ker država valjda ne more u zapor drugih kazni pa tko nimamo; al mamo ne vem?
b/ ce bo treba pred evropskim sodiščem(2 člen zakona?)
a/kolikor sem razumel : On se je zavzemal za dobre stvari; za ljudstvo; proti policijskim samovoljam, mučenju, zlorabah pooblastil; zmanjsanju celo;. kar je naletelo na velika nasprotovanja med policisti??
in zato so ga sjebal. Sej Kos trdi isto da je neka notranja služba to use skuhala gospodinjci pa to he he he

beda od bede

vič holmec v dnevniku