Svet pogovorov
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl
General >> Splošno,  aktualno ... >> GIBANJE ZEDINJENA SLOVENIJA - volitve 2018
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1526914843

Message started by gape on 21.05.2018 at 17:00:43

Title: GIBANJE ZEDINJENA SLOVENIJA - volitve 2018
Post by gape on 21.05.2018 at 17:00:43

vem da mate vsi svoje favorite, pa vseen, mi smo kle   [smiley=1grin1.gif]


3. 6. 2018 vsi na volitve

Prepričani smo, da bi politika za ljudi lahko naredila veliko več. Naveličali smo se čakati na druge in jim predlagati rešitve, ki se jim ne zdijo vredne nadaljnje obravnave, zato na državnozborskih volitvah 2018 v okviru stranke Gibanje Zedinjena Slovenija (ZSi) kandidiramo dva člana SKSK za poslanca.
http://www.youtube.com/watch?v=lipRueGFTD4
jih je več  [smiley=1grin1.gif]
https://www.youtube.com/playlist?list=PL9MDPiTbRCzYr4I0NQ64IUr2BkU_CVcyl


http://www.youtube.com/watch?v=UfE3_6wwTcA


Zavzemamo se - in se bomo še naprej! - za osvoboditev konoplje, za njeno ponovno naturalizacijo (izbris omejitev v zakonodaji in podobnih aktih) in prostosajenje. To je naša prioriteta, kajti narava ne sme in ne more biti zakonsko omejena.
Še naprej se bomo zavzemali za uveljavitev glasov vseh Slovencev, ki so se potrudili in overili svoj glas za zakone o konoplji, samozdravljenju, osnovnem bivanju. Tako se je pred leti odločilo 28.000 Slovenk in Slovencev, ki so na našo pobudo oddali svoje na upravnih enotah overjene podpise. S podpisi, dostavljenimi v parlament, kljub vsej zavzetosti nismo uspeli, a se ne vdamo in bomo vztrajali do osvoboditve konoplje in zdravja ljudi! Človek potrebuje konopljo - za samozdravljenje - in mora mu biti omogočeno, da si jo nekje vzgoji. V Sloveniji je dovolj zemlje, znanja in pogojev, da se to izvede!


Zavzemamo se tudi za uveljavitev (univerzalnega) državljanskega temeljnega dohodka, ki omogoča pravičnejše razporejanje dobrin, in za elektronsko neposredno demokracijo, ki državljanom omogoča neposreden in stalen odziv in vpliv na delo politike.

Več o programu stranke Gibanje Zedinjena Slovenija pa preberite na spletni strani.
https://www.zedinjenaslovenija.si/


Torej - v nedeljo, 3. 6. 2018, vsi na volitve!Že prej pa lahko vsak pomaga širiti glas, predvsem do ljudi, ki niso priklopljeni na naše kanale.
Pomagajte nam, zdaj je čas, da se osvobodite tiranije, da tiranije osvobodite konopljo in seveda vse ostale. Zaslužimo si.
Tudi svet si zasluži nov sistem. Dogovorili se bomo, kakšnega. Mi smo pripravljeni!


http://sksk.si/article.php/SKSKgrevParlament

Svet pogovorov » Powered by YaBB 2.3!
YaBB © 2000-2008. All Rights Reserved.