Svet pogovorov
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl
Tukaj lahko predlagate nove teme in to >> Sodelovanje in pogovori o skupni strani in projektih >> sodelovanje svetovljanov
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1030558581

Message started by A. on 28.08.2002 at 20:16:21

Title: sodelovanje svetovljanov
Post by A. on 28.08.2002 at 20:16:21

evo

odpiram en lep topic z nameno za sodelovanje, kjer boste lahko forumovci dajali ideje, kje bi lahko sodelovali.

ta potreba se je nakao ustvarila iz tega, da je devi ugotovila da imamo, kot posamezniki dovolj idej in da forum obliva lepa energija, ki pa če je ne vlagamo nazaj odhaja.

zato, da se povežemo, da postanemo prijatelji in da je sodelovanje spoščeno je po mojem mnenju dobro, da se pogovorajamo in da potem še skupaj poizkusimo naredit kakšno zanimivo stvar.

da tako tudi kaj konkrentega ustvarimo

zato vas prosim za ideje, kaj bi radi počeli oz kaj bi mogoče predlagal kot idejo da je dobro naredit in da tako morda najdemo nekaj kjer bi nas lahko več združilo svoje poglede in moči.

da tako doda vsak po svojih močeh mal te lepe in pozitivne energije, ki obliva tale forum in to energijo deli z ostalimi.

Title: Re: sodelovanje svetovljanov
Post by gapa on 31.08.2002 at 23:20:24

Saos,

od cajta do cajta mal počekiram tale sajt, nimam pa možnosti de bi sledil debatam. Prva stvar, ki jo potrebujete je crappity smack-you al kok se že reče (FAQ), da bi lahko tudi takšni tenzelni kot sem jaz od vaših debat kaj meli. Saj se konc koncu kej dogovorite, ne sam podjebavate, ane? No, pol pa tukile en bralec in njegova mama zahtevata fak-ju!

Ker vem da je gape fula bizi s temle sajti ki jih vodi, bi mu mogoče prav prišel PHPWiki, glej wikipedia.com al pa PHPWiki site na SourceForge-ju. Mogoče bi se dal najdit tudi wiki modul za ... ka ti jes vem ka že maš tist portal softver.

Ok, predlog je. Fajn botte, pa če me kter kritizira me pa nej, sej vete de sm tenzl, citiram: "[glb]da bi lahko tudi takšni tenzelni kot sem jaz od vaših debat kaj[/glb]"!

Gapa Kroflič, Brez zamere  8)B==== :o

Title: Re: sodelovanje svetovljanov
Post by A. on 01.09.2002 at 09:14:29

sem bil zadnič pri vas na fri, pa se mi je dopadlo...  ;)

ej kaj pa če bi ti mal pomagal s temi wikiji, k glih zanš...

Title: Re: sodelovanje svetovljanov
Post by gape on 01.09.2002 at 11:22:04

men je wšeč wikipedija, je tud v slovenščini, mogoče bi ne bilo neumno se jim pridružit, poznaš ti admine ???

Svet pogovorov » Powered by YaBB 2.3!
YaBB © 2000-2008. All Rights Reserved.